استقبال سرد از بازگشت کاپیتان؛ افشین پیروانی: این یاغی نباید به پرسپولیس برمیگشت!
منبع : طرفداری
سرپرست فعلی پرسپولیس از سالهای گذشته فرد بانفوذی در این تیم بوده است.
طرفداری | پرسپولیس در اوایل دهه ۸۰ روزهای پرحاشیهای را سپری میکرد، بعد از قهرمانی پرسپولیس در لیگ اول و ناکامی در لیگ دوم، مدیران این تیم با برکناری علی پروین به سراغ وینگو بگوویچ رفتند تا با حضور ستارگانی بزرگ مثل علی دایی، حامد کاویانپور و یحیی گل محمدی رویاهای بزرگی را دنبال کنند.
در پی این اقدام مدیریت، علی پروین به دنبال تاسیس تیم خودش رفت. سلطان پرسپولیسیها در مصاحبهای گفته بود:
پس از مسایل به وجود آمده میان کادر فنی و هیات مدیره باشگاه پیروزی به این نتیجه رسیدیم که برای تحقق آنچه مورد نیاز هواداران واقعی پرسپولیس است باید تیمی مردمی و متکی به پشتوانه هواداران تاسیس کنیم. بر این اساس با همکاری برخی دوستان امتیاز تیم فوتبال آذربایجان را خریداری کردیم. آذربایجان تیم هواداران واقعی پرسپولیس است و به زودی ضمن تقویت، تحت نام «سرخپوشان» وارد عرصه رقابت جدی خواهد شد.
علی انصاریان یکی از بازیکنانی بود که به واسطه علاقه به علی پروین راهی تیم آذربایجان شد اما پس از مدتی به پرسپولیس بازگشت. این بازگشت به مذاق بازیکنانی مثل افشین پیروانی خوش نیامد، تاحدی که این نارضایتی از تمرین به صفحات روزنامهها کشیده شد.
افشین پیروانی در مصاحبه با روزنامه جهان فوتبال سال ۱۳۸۲ رسما اعلام کرد که از بازگشت انصاریان خوشحال نشده و او نباید به پرسپولیس میآمد.




پاسخ تند افشین پیروانی به خسرو حیدری ؛ کلا یک قهرمانی پر حرف و حدیث آوردهاید
روبن دیاز با گلی که به ساندرلند زد داغ دل پرسپولیسی ها را تازه کرد+ کلیپ
کاپیتان محبوب هواداران پرسپولیس در تعقیب علی پروین + جزئیات
کریم باقری همچنان از ارلینگ هالند بهتر است
پیشکسوت پرسپولیس از بیمارستان مرخص شد
خبر عجیب از پرسپولیس ؛ پیروانی هم رفتنی شد ؟









