بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۱۲ کلین‌شیت و مهار پنالتی؛ گندوز ستاره پرسپولیس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 23 فروردین 1404 | 11:08

الکسی گندوز با مهار پنالتی و واکنش‌های درخشان مقابل نساجی، برای دستکش طلایی خط و نشان کشید و پرسپولیس را به پیروزی رساند.

الکسی گندوز با مهار پنالتی و واکنش‌های درخشان مقابل نساجی، برای دستکش طلایی خط و نشان کشید و پرسپولیس را به پیروزی رساند.

طرفداری | الکسی گندوز از زمان پیوستن به پرسپولیس به‌عنوان دروازه‌بان، عملکردی مطمئن داشته و بارها ناجی تیمش شده است. او حالا در رقابت تنگاتنگ برای کسب عنوان بهترین دروازه‌بان فصل، بیرانوند و اخباری را تعقیب می‌کند.

الکسی گندوز، دروازه‌بان الجزایری پرسپولیس، در دیدار هفته بیست‌وششم لیگ برتر مقابل نساجی با عملکردی درخشان، نقش کلیدی در پیروزی ۱ بر صفر سرخ‌پوشان ایفا کرد و بار دیگر توانایی‌های خود را به رخ کشید. این برد، اولین پیروزی پرسپولیس در سال جدید بود که این تیم را با ۵۱ امتیاز به رده سوم جدول بازگرداند.

گندوز در این بازی دو واکنش تماشایی داشت؛ ابتدا در نیمه دوم ضربه آزاد مهدی مهدی‌پور را از گوشه دروازه دفع کرد و سپس در دقیقه ۷۳، ابتدا شوت زمینی سیامک نعمتی را مهار کرد و در ادامه ضربه حامد پاکدل را در ریباند خنثی نمود. اوج هنرنمایی او اما در دقایق پایانی بود که با تشخیص درست جهت ضربه پنالتی کوین یامگا، به سمتی پرید که توپ به تیرک برخورد کرد و گلی دریافت نشد. گندوز تاکنون در سه بازی که درون دروازه پرسپولیس بوده، با سه پنالتی (از الاهلی عربستان، الشرطه عراق و نساجی) روبه‌رو شده و هیچ‌یک به گل تبدیل نشده است. او با ۱۲ کلین‌شیت، در رده دوم دروازه‌بان‌های برتر لیگ قرار دارد و فاصله کمی با علیرضا بیرانوند و محمدرضا اخباری (هر دو با ۱۴ کلین‌شیت) دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *