بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیام ستاره‌های میلان برای مانیان: به فکر توییم

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 23 فروردین 1404 | 9:33

بازیکنان میلان پس از پیروزی برابر اودینزه به فکر شرایط مایک مانیان بودند که راهی بیمارستان شده بود.

به گزارش “ورزش سه”، مانیان در جریان بازی میلان برابر اودینزه با عجله از محوطه جریمه خودی بیرون آمد تا توپی را که بازیکنان اودینزه به پشت مدافعان فرستاده بودند با ضربه سر دور کند اما با هم‌تیمی‌اش، الکس خیمنز، برخورد سختی داشت و برای مدتی کوتاه در زمین بیهوش شد.

بازی بلافاصله متوقف شد، با وجود این که اودینزه در موقعیت تک‌ به‌ تک قرار داشت. مانیان در مقطعی به پهلو در وضعیت بهبود قرار گرفت و سپس با برانکارد به سمت تونل انتقال داده شد. گزارش‌های اولیه تایید کردند که او در زمان ترک زمین هوشیار بوده و صحبت می‌کرده اما برای انجام آزمایش‌های بیشتر به بیمارستان منتقل شده است.

به طرز عجیبی، خیمنز که او هم ضربه سختی به سرش خورده بود اجازه ادامه بازی پیدا کرد اما حدود ۱۸ دقیقه بعد، در حالی که به وضوح گیج به نظر می‌رسید، تعویض شد.

2171669

کریستین پولیشیچ و رافائل لیائو پس از پایان بازی در گفتگو با DAZN زمانی را برای آرزوی سلامتی به مانیان اختصاص دادند. پولیشیچ گفت: «مهم‌ترین چیز این است که مایک حالش خوب باشد. فکر و ذکر ما با او است.»

لیائو هم گفت: «با توجه به آنچه قبلا در اودینه رخ داده بود، جو عجیبی بود. ما متمرکز وارد زمین شدیم و بعد از یک هفته تمرین خوب، به درستی برای این بازی آماده شده بودیم. با این حال، این پیروزی برای مانیان است.»

متئو گابیا هم بعداً اضافه کرد: «خوشبختانه مایک حالش خوب است. همه ما از پزشک پرسیدیم حالش چطور است و او ما را مطمئن کرد که مایک در بیمارستان تحت آزمایش است اما حالش خوب است. او کاپیتان بزرگی است و حتی در یک موقعیت خطرناک هم خودش را جلو انداخت.»

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *