بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بوژوویچ: از هواداران استقلال عذرخواهی می‌کنم اما استعفا نمی‌دهم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 فروردین 1404 | 22:19

سرمربی مونته‌نگرویی استقلال اختیار حضورش روی نیمکت آبی‌ها در دستان مدیران باشگاه دانست.

سرمربی مونته‌نگرویی استقلال اختیار حضورش روی نیمکت آبی‌ها در دستان مدیران باشگاه دانست.

طرفداری | هفتمین بازی میودراگ بوژوویچ روی نیمکت استقلال هم بدون برد سپری شد. فولاد هم آبی‌ها را شکست داد تا بحران همچنان بهترین کلمه برای وصف توصیف استقلالی‌ها باشد.

میودراگ بوژوویچ، سرمربی استقلال پس از شکست ۰-۱ تیمش مقابل فولاد خوزستان در هفته بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت:

می‌خواهم به خاطر این شکست از هواداران استقلال عذرخواهی کنم، چون به هیچ وجه سزاوار آن نبودیم. ما با یک پنالتی باختیم، آنهم صحنه‌ای که پنالتی نبود. بخش زیادی از بازی را بهتر از حریف بودیم و شانس صد درصد گل در همان نیمه اول داشتیم و توپ رامین رضاییان به تیر افقی فولاد خورد. ما سزاوار این شکست نبودیم.

وی در واکنش به اینکه احتمال دارد با این شکست از سرمربیگری استقلال برکنار شود، گفت:

صد درصد حق باشگاه است که تشکیل جلسه بدهد و هر تصمیمی بگیرد به‌جاست. مدیران باشگاه ما قطعاً از کسب نتایج ضعیف تیم ناراحت هستند، ولی به طور کل چیز وحشتناکی در این زمینه نمی‌بینم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال راجع به اینکه شاگردانش ظاهراً انگیزه کافی را ندارند، خاطر نشان کرد:

نمی‌خواهم بگویم بازیکنان ما میلی برای پیروزی ندارند، اما این تیم پس از فرصت طلایی نیم‌فصل اول به دلایلی که بهتر از من می‌دانید آمادگی جسمانی پیدا نکرد. طبق آمار ما، این تیم به لحاظ آمادگی جسمانی آماده نیست.

بوژوویچ تأکید کرد:

هواداران متوجه اوضاع هستند، ما هم همینطور. من نمی‌توانم از دست بازیکن ناراحت باشم، چون به لحاظ جسمانی آماده نیستند. اگر بنا باشد از دست کسی شکایت داشته باشم از خودم به‌عنوان سرمربی است.

وی در واکنش به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا فکر نمی‌کند استعفایش از سرمربیگری استقلال تصمیم بهتری برای او باشد، گفت:

مسئولان باشگاه من را به استخدام استقلال درآوردند و هر زمانی که بخواهند می‌روم. من به شخصه چنین تصمیمی ندارم، ولی باشگاه دستوری بدهد اجرا می‌کنم. به اینجا نیامده‌ام که فقط زمان را سپری بکنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه هواداران انتظار دارند برخوردهای قاطعی با بازیکنان داشته باشد، تصریح کرد:

اگر اینجا آرام هستم با بازیکنان آرام نیستم! به هیچ وجه اما، حق ندارم بازیکنان را مقصر بدانم، چون من از ابتدا آنها را انتخاب نکردم. ما با اوضاع حساسی مواجه هستیم و چهار پنج مربی تغییر کرده و حتی سرپرست‌های باشگاه نیز تغییر کرده‌اند. برای باشگاهی با این عظمت دشوار است این مشکلات را پشت سر بگذارد، آن هم در برابر ارتش عظیمی از هواداران که کوچک‌ترین حرکت را زیر ذره‌بین دارند. من خوشحال نبودم که استقلال را فقط برای سه ماه برعهده بگیرم، ولی وقتی پیشنهادی از سوی تیمی مثل استقلال می‌آید هیچ مربی حق ندارد آن را رد کند. برای من افتخار بزرگی است که سرمربی استقلال هستم و اگر غیر از استقلال هر باشگاهی بود نمی‌پذیرفتم که سه ماه سرمربی باشم.

خلاصه بازی استقلال ۰-۱ فولاد (لیگ برتر ایران – ۰۴-۱۴۰۳)

 

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *