چطور بوژوویچ مجبور به استفاده از رضاوند شد؟
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، یکی از بازیکنان اصلی استقلال که طی هفته های اخیر با مشکل مصدومیت دست و پنجه نرم کرده، آرش رضاوند است.
هافبک با تجربه آبی ها با وجود شرکت در تمرینات گروهی، در دو جدال اخیر مقابل خیبر و تراکتور غایب بوده و انگار بهبودی اش از مصدومیت به صورت تناوبی شده چرا که در چند تمرین گروهی حاضر بوده و در چند تمرین هم غایب بوده است! این تصمیم از آن جایی اتخاذ شده که میودراگ بوژوویچ نمی خواست روی بازیکنان اصلی اش ریسک کند و تمام نیتی که دارد، موفقیت در جام حذفی است اما نمایش ضعیف چند بازیکن اصلی شاید او را مجبور به کار دیگری کند.
با توجه به مصدومیت های متعدد و ناآمادگی بازیکنان ترکیب نظیر روزبه چشمی که هم پست رضاوند محسوب می شود، این تصمیم بوژوویچ درست به نظر می رسد اما شاید در جدال آخر هفته مقابل فولاد خوزستان نوبت به بازی آرش برسد. اما فقط همین موضوع نیست و سرمربی مونته نگرویی با توجه به نمایش ضعیف زبیر نیک نفس، قصد دارد در تمرینات آتی به یک هافبک دیگر هم اعتماد کند.
هرچند رضاوند در شرایط بازی است اما اگر بوژوویچ قصد نداشته باشد روی او فشار بیاورد، گزینه بعدی اش ابوالفضل زمانی است؛ هافبک جوانی که امسال از پیکان به استقلال پیوست و زمان پیتسو موسیمانه به عنوان مدافع راست به کار گرفته شد و یک گل حساس هم به ثمر رساند.
درواقع نمایش بسیار دور از انتظار نیک نفس مقابل تراکتور باعث خشم بوژوویچ شده و او اگر گزینه های بیشتری داشت، احتمالا دیگر هیچوقت به این بازیکن اعتماد نمی کرد!
اینجا را ببینید: ۳+۳ غایب استقلال برابر فولاد


واکنش سرمربی فولاد به چالشهای پیشرو در دیدار با استقلال
زنان استقلال انتقام مردان را از نفت گرفتند
استقلال هر چه خورد از خودی خورد+ جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو در آسیا + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های تیم ساپینتو
رونمایی از مقصد آینده ستاره مغضوب ساپینتو در استقلال + جزئیات









