بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

داور احتمالی بازی حساس رئال مادرید و بارسلونا در فینال کوپا دل ری کیست؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 15 فروردین 1404 | 15:44

طرفداری | سزار سوتو گرادو جدی‌ترین و اصلی‌ترین گزینه برای داوری فینال کوپا دل ری بین بارسلونا و رئال مادرید است که در ۲۶ آوریل در ورزشگاه لا کارتوخا برگزار می‌شود.

به گزارش مارکا، سه هفته تا این دیدار حساس باقی مانده و هنوز امکان تغییرات وجود دارد، اما تمام نشانه‌ها از انتخاب این داور باتجربه خبر می‌دهند. کمیته فنی داوران (CTA) اعتماد بالایی به او دارد و به احتمال زیاد، سوت فینال را به او خواهند سپرد.

این داور اهل ریوخا پیش از این ال کلاسیکوی برگشت فصل گذشته را سوت زد که با برد ۳-۲ رئال مادرید به پایان رسید. همچنین، آخرین دربی مادرید بین رئال و اتلتیکو را هم در همین فصل قضاوت کرد. در حالی که محدودیت سنی برای بازنشستگی داوران برداشته شده، احتمال دارد این فصل، آخرین حضور سوتو گرادو در رقابت‌های سطح بالا باشد. اگر این اتفاق رخ دهد، فینال کوپا دل ری می‌تواند یک وداع شایسته برای او باشد.

رئال مادرید در همین فصل از سوتو گرادو شکایت کرده بود!

سزار سوتو گرادو، همان داوری است که تقابل جنجالی کهکشانی‌ها با والنسیا در مستایا را سوت زد. پس از آن بازی، تلویزیون رئال مادرید با این ادعا که سوتو گرادو یکی از داوران تحت حمایت فدراسیون فوتبال اسپانیا است، مجموعه‌ای از تصمیمات بحث‌برانگیز او که به ضرر این تیم تمام شد را بازگو کرد:

  • اخراج وینیسیوس در بازی با والنسیا
  • تأیید گل والنسیا با وجود خطای قبلی روی رودریگو
  • نادیده گرفتن یک خطای پنالتی روی وینیسیوس
  • مردود اعلام کردن یک گل صحیح از کیلیان امباپه

جنجال رئال مادرید علیه داوری لالیگا با اشاره به مردود شدن گل امباپه در صورت انتخاب سزار سوتو گرادو، رئال مادرید دوباره شکایت می‌کند؟

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *