حس خوب مارکوس رشفورد دور از منچستریونایتد: در استون ویلا از فوتبال لذت میبرم
منبع : طرفداری
طرفداری | مارکوس رشفورد تأکید کرد که از زمان پیوستن به استون ویلا از منچستریونایتد، شرایطش بهبود یافته و عملکرد بهتری داشته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این مهاجم انگلیسی در جریان پیروزی ۳-۰ استون ویلا مقابل پرستون نورث اند در مرحله یکچهارم نهایی جام حذفی موفق شد دو گل به ثمر برساند و تیمش را به نیمهنهایی این رقابتها برساند.
رشفورد که ۱۳۸ گل در ۴۲۶ بازی برای یونایتد به ثمر رسانده، ماه گذشته پس از قرار نگرفتن در ترکیب تیم روبن آموریم، بهصورت قرضی به ویلا پیوست. پس از این انتقال، آموریم با انتقاد از اخلاق حرفهای رشفورد گفته بود که ترجیح میدهد حتی مربی دروازهبانها را روی نیمکت بگذارد، تا بازیکنی که تمام توانش را به کار نمیگیرد.
رشفورد پس از این درخشش، در مصاحبه با BBC گفت:
حس فوقالعادهای دارم. همیشه برای یک مهاجم، گلزنی اتفاق خوبی است و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
او که در این فصل طی ۱۵ بازی لیگ برتری برای یونایتد، تنها ۴ گل به ثمر رساند، آخرین بار در ماه دسامبر برای شیاطین سرخ به میدان رفته بود.
او درباره شرایط خود در استون ویلا اضافه کرد:
احساس میکنم از زمانی که به اینجا آمدهام، از نظر آمادگی بدنی و کیفیت بازی پیشرفت داشتهام. قبل از پیوستن به ویلا، مدت زیادی از فوتبال دور بودم، اما حالا بدنم در شرایط خوبی قرار دارد و از بازی کردن لذت میبرم.
استون ویلا که در حال حاضر در رده نهم لیگ برتر قرار دارد، روز چهارشنبه در دیداری حساس مقابل برایتون به میدان خواهد رفت. بریس مارکوس رشفورد مقابل پرستون در یکچهارم نهایی جام حذفی انگلیس












