بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رییس فدراسیون روسیه: بازی دوستانه با ایران؟ صحبت در این باره فعلا زود است!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 9 فروردین 1404 | 12:16

خبرورزشی | صحبت های مهدی تاج بود که احتمال برگزاری بازی دوستانه میان ایران و روسیه را بر سر زبان ها انداخت. روز گذشته وقتی خبرنگاران از سرمربی تیم ملی روسیه در این خصوص پرسیدند او گفت فعلا خبری از بازی نیست اما اگر با ایران بازی کند، خوشحال خواهد شد. استقبال سرمربی روسیه از مصاف با تیم ملی فوتبال ایران!

در همین راستا امروز دیوکوف، رییس فدراسیون فوتبال روسیه در مورد بازی دوستانه بین تیم کشورش و ایران صحبت کرده است.

 الکساندر دیوکوف رئیس فدراسیون فوتبال روسیه در این مورد گفت: همانطور که به خاطر دارید، در سال ۲۰۲۳ یک بازی دوستانه در ایران برگزار کردیم. روابط کاری خوبی با فدراسیون فوتبال ایران داریم و به همکاری‌مان ادامه خواهیم داد. در مورد بازی بعدی با ایران پس از امضای اسناد مربوطه صحبت خواهیم کرد. اکنون اظهارنظر در این مورد زود است.

پیش از این مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان گفته بود که تیم ملی در تاریخ ۶ اکتبر (۱۴ مهر) بازی دوستانه‌ای با روسیه در راستای آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار خواهد کرد.  خبرگزاری ریانووستی روسیه هم بدون اشاره به محل برگزاری این بازی اعلام کرد هنوز توافق‌نامه این بازی دوستانه از سوی روسیه امضا نشده است.

همچنین ببینید: خلاف ادعای تاج؛ ایران – روسیه هنوز قطعی نیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *