بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک بحران دیگر در استقلال؛ تبعیض مدیرعامل بین ایرانی و خارجی!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 فروردین 1404 | 18:08

به گزارش خبرورزشی، استقلال خوزستان تیم با سابقه جنوب فوتبال ایران، در آستانه بازی سرنوشت‌ساز مقابل نساجی، با بحرانی جدی دست و پنجه نرم می‌کند.

اختلاف و بی‌اعتمادی میان بازیکنان و کادر فنی با مدیریت کیوان بابادی، مدیرعامل باشگاه، به اوج خود رسیده است.
از ابتدای فصل، بدقولی‌های مکرر بابادی، از جمله عدم پرداخت به موقع حقوق و دستمزدها، نارضایتی شدیدی را در تیم ایجاد کرده است. اوج این اختلافات، جلسه جنجالی کیوان بابادی با کادر ایرانی برای کودتا علیه میودراگ سرمربی سابق تیم، بود که با شکست مواجه شد و در نهایت منجر به فسخ قرارداد بوژوویچ شد و با توجه به عملکرد خوبش در این فصل، بلافاصله مدیران استقلال تهران سراغش آمدند.
اما این پایان ماجرا نبود. در حالی که قرار بود ۲۰ درصد از مطالبات بازیکنان و کادر فنی در ابتدای اسفند پرداخت شود، تنها ۱۷ درصد در ۲۸ اسفند پرداخت شد! دلیل این کسر ۳ درصدی، پرداخت قسط بیفوما، بازیکن خارجی تیم، عنوان شد. این تبعیض، خشم بازیکنان ایرانی و خارجی را برانگیخت، به ویژه مدافع یونانی تیم که بیش از ۵ ماه است حقوق خود را دریافت نکرده است.
حالا، در آستانه بازی ۶ امتیازی مقابل نساجی که می‌تواند سرنوشت تیم را در لیگ برتر مشخص کند، استقلال خوزستان با بحرانی خودساخته مواجه است. آیا این تیم می‌تواند از این بحران عبور کند و به بقا در لیگ امیدوار باشد؟ تیمی که در نیم فصل نخست لا شکست استقلال و پرسپولیس می‌توانست حتی بین مدعیان بالای جدول باشد اما تصمیمات عجیب کیوان بابادی تیم را یک بار دیگر به سمت پایین جدول در حال سقوط آزاد است.

اینجا را ببینید: استقلال بدون ستاره خارجی خود استارت زد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *