جونتولی خطاب به تیاگو موتا: خجالتزدهام که تو را سرمربی باشگاهی مثل یوونتوس کردم!
منبع : طرفداری
طرفداری | تیاگو موتا که پشتیبانی هواداران و هیئت مدیره یوونتوس را نداشت، اصلیترین حامیاش را هم از دست داد تا بهسوی درهای خروج باشگاه یوونتوس برود.
انتظار میرود تا ساعات آینده اخراج تیاگو موتا و انتصاب ایگور تودور بهعنوان سرمربی یوونتوس شکل رسمی به خود بگیرد. در همین رابطه، گاتزتا دلو اسپورت، پشت پرده این قطع همکاری و تنشهای بین کریستیانو جونتولی، مدیر ورزشی با سرمربی یوونتوس را منتشر کرده است.
طبق این ادعا، کریستیانو جونتولی که در یوونتوس تحت فشار قرار گرفته، در حضور مائوریتزیو اسکاناوینو، مدیرعامل باشگاه خطاب به تیاگو موتا گفته:
خجالتزدهام که تو را بهعنوان سرمربی باشگاهی مثل یوونتوس انتخاب کردم.
گاتزتا همچنین نوشته مدیران یوونتوس با وجود شکست سنگین مقابل آتالانتا و فیورنتینا قصد اخراج تیاگو موتا را نداشتند اما در جلسه سهشنبه هفته گذشته، پاسخهای موتا درباره ایرادهای وارد شده، قانعکننده نبودند و صحبتهای تکراری و بیمعنی او باعث خشم جونتولی شد تا او خطاب به سرمربیای که منصوبش کرده فریاد بزند: بابت این انتخاب، متاسف و شرمندهام.
رفتار موتا در این جلسه همچون نگرشش در کنار زمین، کاملا سرد و بیتفاوت بود و این باعث واکنش خشمآلود مدیران یوونتوس شد. حالا سران بیانکونری امیدوارند ایگور تودور بتواند در شرایط بحرانی ایجاد شده در باشگاه، تفاوت و تغییر ایجاد کند تا بتوانند به سهمیه لیگ قهرمانان اروپا برسند.












