بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دست به یقه شدن برانکو ایوانکوویچ و هروه رنار پس از بازی عربستان – چین / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 1 فروردین 1404 | 17:31

طرفداری | هروه رنار در پایان دیدار دیشب عربستان مقابل چین حرکت جالب توجهی انجام داد.

تیم ملی فوتبال عربستان با پیروزی ارزشمند مقابل چین، شمار امتیازات خود را در پایان هفته هفتم مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ به عدد ۹ رساند. پس از پایان این مسابقه، برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم ملی چین، در نشست خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. اما نکته جالب زمانی رقم خورد که برانکو پس از پایان کنفرانس خود، در گوشه‌ای ایستاد و منتظر ورود هروه رنار، سرمربی تیم ملی عربستان، به محل کنفرانس ماند. با ورود سرمربی فرانسوی، این دو مربی که سابقه دوئل‌های متعددی در آسیا را دارند، به گرمی با یکدیگر احوال‌پرسی کردند و برانکو نیز پیروزی عربستان را به رنار تبریک گفت.

در میان صحبت‌های دو نفره، رنار ناگهان حرکت جالب و خنده‌داری انجام داد؛ او با هر دو دست یقه برانکو را گرفت و چند بار او را به جلو و عقب کشاند. این حرکت غیرمنتظره، لبخند را بر لبان برانکو نشاند و دو سرمربی در فضایی دوستانه با یکدیگر گفت‌وگو کردند. در حالی که سرمربی کروات از این شوخی استقبال کرده بود، رنار همچنان با انرژی خاص خود مشغول صحبت با او بود. در نهایت، رنار به سمت صندلی محل کنفرانس رفت تا به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد و برانکو نیز پس از تبریک پیروزی عربستان، سالن را ترک کرد.

اما یکی از جالب‌ترین صحنه‌های این اتفاق، واکنش مترجم برانکو بود که به وضوح دچار تعجب شد. در لحظه‌ای که رنار یقه سرمربی کروات را گرفته بود، مترجم چینی با چشمانی گشاد شده نظاره‌گر این حرکت بود و شاید در ابتدا تصور می‌کرد که سرمربی عربستان این کار را به شکلی جدی انجام داده و واقعا با برانکو درگیر شده است. این صحنه که فضای کنفرانس را به لحظاتی شاد تبدیل کرد، نشان‌دهنده رابطه دوستانه دو سرمربی و شوخ‌طبعی هروه رنار بود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *