بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آشنایی با فیل تیلور، دارنده ۸۳ قهرمانی در مسابقات دارت جهان؛ مردی با لقب قدرت

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 اسفند 1403 | 22:10


طرفداری | فیل تیلور (Phil Taylor) زاده ۱۳ اوت ۱۹۶۰ در شهر استوک آن ترنت انگلستان است. او تنها فرزند داگلاس و الیزابت تیلور بود. پدر فیل در یک کارخانه تولید کاشی کار می‌کرد و خانواده تیلور در یک خانه تراس‌دار تا حدودی مخروبه زندگی می‌کردند. خانه آن‌ها برق و آب لوله‌کشی نداشت و فیل به همراه خانواده‌اش مجبور به جمع‌آوری ذغال‌سنگ بود. او در جوانی به عنوان کارگر ورق فلز و تولید دستمال رولی وارد بازار کار شد. تیلور علاقه بسیاری به بوکس داشت اما شروع کارش در ورزش با کریکت بود. پدر فیل در بچگی به او دارت را آموخته بود و فیل در دوران جوانی در کازینوهای مختلف به این ورزش می‌پرداخت و با هر جایزه پیروزی خود برای خانه خانوادگی‌شان خرید می‌کرد.

حضور در بازی نمایشی با اریک بریستو، قهرمان دارت، مسیر زندگی تیلور را عوض کرد. او ادعا کرد که می‌تواند قهرمان دارت جهان را شکست دهد و پس از مسابقه با او، وعده‌اش را عملی کرد تا بریستو، تصمیم به سرمایه‌گذاری بر روی این جوان بگیرد. بریستو ابتدا خرجی خانواده تیلور را فراهم کرد و سپس او را به سوی لاس وگاس رساند تا در مسابقات اوپن آمریکای شمالی شرکت کند. نخستین گام تیلور در آمریکای شمالی با شکست مواجه شد اما او در مسابقات آزاد کانادا در سال ۱۹۸۸، باب اندرسون، قهرمان وقت دارت جهان را شکست داد تا برای خود نامی دست و پا کند. پس از حضور در یک‌چهارم نهایی مسابقات آزاد بریتانیا و نیمه نهایی مسترز جهانی وینمائو، این بازیکن جواز حضور در مسابقات جهانی دارت را به دست آورد.

تیلور در نخستین سال حضورش در مسابقات جهانی دارت در سال ۱۹۹۰، راسل استوارت از استرالیا، دنیس هیکلینگ و کلایف لازارنکو از انگلستان و رونی شارپ اسکاتلندی را شکست داد و به فینال جهان صعود کرد. در فینال، استادش یعنی اریک بریستو، انتظارش را می‌کشید. پیروزی ۱-۶ برابر استاد، تیلور را به قهرمانی جهان رساند. او پس از حذف از مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات سال ۱۹۹۱ جهان، در قهرمانی سال ۱۹۹۲ به دومین قهرمانی جهانی‌اش دست یافت و در فینال، مایک گرگوری از انگلستان را با نتیجه ۵-۶ شکست داد. تیلور از سال ۱۹۹۴ در مسابقات جهانی دارت به میزبانی اتحادیه PDC یا شرکت دارت حرفه‌ای شرکت کرد. مسابقات پیشین تیلور به میزبانی سازمان دارت بریتانیا برگزار شده بود. او پس از باخت به دنیس پرسلی در فینال سال ۱۹۹۴ مسابقات قهرمانی جهان، از سال ۱۹۹۵ تا سال ۲۰۰۲، قهرمان هشت دوره متوالی دارت جهان شد. تیلور در این سال‌ها، چهار مرتبه دنیس پرسلی را شکست داد و پیروزی‌های دیگر در فینال راد هرینگتون، پیتر منلی (دو مرتبه) و جان پارت رقم خورد.

شکست برابر جان پارت در فینال سال ۲۰۰۳ به پیروزی‌های متوالی این دارت‌باز اهل استوک در رقابت‌های جهانی پایان داد. او در ادوار بعدی این مسابقات، پس از پیروزی برابر کوین پینتر در سال ۲۰۰۴، مارک دادبریج در سال ۲۰۰۵، پیتر منلی در سال ۲۰۰۶، ریموند ون بارنولد در سال ۲۰۰۹ و سیمون ویتلاک در سال ۲۰۱۰ به تحکمش در دنیای دارت ادامه داد. تیلور در این سال‌ها، قهرمانی در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ را با شکست برابر ریموند ون بارنولد در فینال و وین ماردل در یک‌چهارم نهایی از دست داد. سلطه تیلور بر بام دارت جهان، او را به کاندیدای بهترین ورزشکار سال BBC در سال ۲۰۱۰ رساند. او پس از سال ۲۰۱۰ تا سال ۲۰۱۸ در مسابقات دارت حضور داشت اما تنها یک بار موفق به قهرمانی در این رقابت‌ها شد. قهرمانی تیلور پس از سال ۲۰۱۰، در سال ۲۰۱۳ با پیروزی ۴-۷ برابر مایکل ون گرون به دست آمد. او در سال ۲۰۱۸ از دنیای دارت خداحافظی کرد.

نام مستعار تیلور از یک جلسه با مدیر شبکه اسکای اسپورت به دست آمد. مدیر این شبکه اصرار زیادی داشت تا فیل یک نام مستعار را در حرفه‌اش داشته باشد و در نهایت پس از پخش آهنگ «قدرت» از گروه موسیقی «اسنپ»، نام قدرت به عنوان نام مستعار تیلور انتخاب شد. از افتخارات تیلور در دنیای دارت می‌توان به ۱۴ قهرمانی جهان، ۱۶ ورلد مچ‌پلی، ۱۱ جایزه بزرگ جهانی، پنج اوپن بریتانیا، شش گرند اسلم، چهار قهرمانی اروپا، شش لیگ برتر دارت، چهار لیگ قهرمانی، پنج دیزرت کلاسیک، سه اوپن آمریکا، سه قهرمانی بازیکنان، یک مسترز و یک لیگ قهرمانان زیر نظر PDC و چهار قهرمانی زیر نظر WDF اشاره کرد.

از سری خاطرات ورزشی

آندریاس کالینگ، ثور دنیای بدن‌سازی؛ از قهرمانی کشتی جوانان سوئد تا قهرمانی مسابقات بدن‌سازی در ۶۴ سالگی

ادوارد قواق، رمبوی لبنانی مستر المپیا؛ از تسلط به پنج زبان زنده جهان تا فوت در چین

ماساکی هاتسومی، نینجای معروف ژاپن و بنیان‌گذار بوجینکان؛ از ارتش آمریکا تا شاگردی ببر مغولستان

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *