دو ملیپوش نامدار خود را به تهران رساندند
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، سردار آزمون و سعید عزتاللهی ۴۸ ساعت پس از مسابقه برگشت مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل شارجه که تیمشان در ضربات پنالتی شکست خورد و از این رقابتها حذف شد، تصمیم به حضور در تهران گرفتند.
آزمون و عزتاللهی که فصل موفقی در شباب الاهلی سپری کردند و جزء مهرههای تاثیرگذار تیم اماراتی در رقابتهای داخلی و آسیایی بودند، برای استراحت در روزهای پایانی سال و اضافه شدن به اردوی تیم ملی ایران به تهران آمدند.
شباب الاهلی سهشنبه شب هفته آینده در مسابقه رفت مرحله نیمه نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی به مصاف شارجه خواهد رفت، اما فاصله ۴۸ ساعت این دیدار با بازی تیم ملی ایران مقابل امارات در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ موجب شده تا آنها به دلیل فیفادی به تهران بیایند و باشگاه خود را همراهی نکنند.


آخرین خبر از وضعیت مصدومیت ستاره تیم ملی فوتبال ایران
زمان بازگشت سردار آزمون به مستطیل سبز مشخص شد + جزئیات
واکنش جالب سردار آزمون به خبر جنجالی
با جدیدترین کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران آشنا شوید + جزئیات
مهدی طارمی و سردار آزمون الگوی پدیده جدید فوتبال ایران + جزئیات
سورپرایز ویژه برای امیر قلعه نویی به سبک سردار آزمون









