بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آندره آ آنیلی با ردبول و یورگن کلوپ به یوونتوس برمی‌گردد! / ادعای داغ در ایتالیا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 اسفند 1403 | 2:49

طرفداری | آندره آ آنیلی به‌عنوان رییس از یوونتوس رفت و پس از ۳ سال می‌خواهد به‌عنوان مالک برگردد؛ این ادعای بزرگی است که در ایتالیا مطرح شده است.

به گزارش توتو اسپورت و لا استامپا، آندره آ آنیلی قصد دارد با پشتیبانی کمپانی ردبول، اکثریت سهام باشگاه یوونتوس را از پسرعمویش، جان الکان خریداری کند و به مالک باشگاه یوونتوس تبدیل شود. آنیلی چند ماه است که برای خرید اکثریت سهام یوونتوس در حال مذاکره است و گفته می‌شود ردبول قصد دارد در باشگاه یوونتوس سرمایه‌گذاری کند. جانلوکا فررو، وکیل ارشد کمپانی اکسور، مالک یوونتوس که هم‌اکنون ریاست این باشگاه را عهده‌دار است، در جریان مذاکرات با رییس پیشین یوونتوس قرار دارد.

هدف آنیلی از خرید اکثریت سهام یوونتوس، بازگرداندن این تیم به دوران شکوه است و قصد دارد یورگن کلوپ را رهبر پروژه بزرگ خود کند. سرمربی آلمانی پیشین لیورپول اخیرا به‌عنوان رییس بخش جهانی فوتبال ردبول منصوب شده است؛ کمپانی‌ای که گفته می‌شود قرار است از آنیلی پشتیبانی مالی انجام دهد. 

بیشتر بخوانید:  رسمی؛ «تتر» بخشی از سهام یوونتوس را خریداری کرد اخراج تیاگو موتا از یوونتوس، پیش از شروع جام جهانی باشگاه‌ها / گاتزتا

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *