بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

الناز رکابی، قهرمان سنگ‌نوردی ایران، مهاجرت کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1403 | 20:49

طرفداری | مهاجرت در میان ورزشکاران ایرانی در چندین سال گذشته افزایش چشم‌گیری داشته و بسیاری از نماینده‌های ایران به دلایل مختلف به کشور دیگری نقل مکان کرده‌اند که جدیدترین آن‌ها مربوط به الناز رکابی است.

الناز رکابی، مطرح‌ترین سنگ‌نورد زن ایرانی و برنده مدال برنز قهرمانی جهان در مسکو، از ایران مهاجرت کرد.

داود رکابی، برادر الناز رکابی، با انتشار پستی در اینستاگرام، ضمن انتشار عکس‌هایی از خود و خواهرش، نوشت: ای کاش اینجا جای بهتری برایت بود، تا دلتنگی این‌گونه بر دلمان سنگینی نمی‌کرد.

 

این خبر، در حالی منتشر می‌شود که آخرین حضور الناز رکابی در مسابقات، به بازی‌های آسیایی هانگژو بازمی‌گردد. واکنش کمیته ملی المپیک

در واکنش به این مهاجرت، مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک، اعلام کرد که الناز رکابی همواره مورد حمایت این کمیته قرار داشته است. وی با اشاره به انتخاب رکابی به عنوان ورزشکار الهام‌بخش برای المپیک ۲۰۲۶ سنگال، افزود که پس از این انتخاب، حمایت‌ها از او دوچندان شد.

علی‌نژاد با بیان اینکه کمیته ملی المپیک پس از اتفاقات سال ۱۴۰۱ نیز همواره از رکابی حمایت کرده است، گفت: ما از طریق یک استوری در اینستاگرام که توسط برادرش منتشر شد، متوجه موضوع شدیم.

 

دبیرکل کمیته ملی المپیک با تأکید بر اینکه انتخاب محل زندگی، حق شخصی هر فرد است، اظهار داشت:

این ورزشکاران فرزندان ما هستند و علاقه‌مند هستیم که اگر می‌خواهند ورزش حرفه‌ای خود را دنبال کنند، در ایران باشند. کمیته ملی المپیک در دو سال اخیر از شخص خانم رکابی حمایت کرده و خود ایشان نیز به این موضوع اذعان خواهند داشت. الناز رکابی در مسابقات آسیایی

الناز رکابی مهر ماه ۱۴۰۱، درحالیکه جامعه درگیر اعتراضاتی در پی فوت مهسا امینی بود، در مسابقات قهرمانی سنگ‌نوردی آسیا در کره جنوبی بدون حجاب شرکت کرد. هرچند او به مقام چهارم دست یافت و از کسب مدال بازماند، اما حضور بی‌حجابش در مسابقه به سرعت به تیتر اول رسانه‌های خبری جهان تبدیل شد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *