بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توتی: اگر سنسی به دنبال فروش من بود، موراتی اول از همه جلو می‌آمد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 اسفند 1403 | 12:09

طرفداری | ماسیمو موراتی مالک سابق اینتر در ادعایی جالب اعلام کرد فرانچسکو توتی از سوی مالک وقت رم یعنی فرانکو سنسی به اینتر پیشنهاد شده اما او این پیشنهاد را نادیده گرفته است. اسطوره رم این ادعا را قویاً رد کرد.

موراتی در مصاحبه با کوریره دلا سرا گفته بود: 

رم زیر بدهی شدیدی بود؛ رئیس وقت رم با حالتی درمانده به من زنگ زد و در شرایطی که گریه می‌کرد، توتی را به من پیشنهاد داد. ما این پیشنهاد را نادیده گرفتیم. شاید اگر هم قبول می‌‌کردیم، توتی در نهایت تصمیم می‌گرفت که در رم بماند. 

روزلا سنسی، دختر سنسی فقید، اظهارات موراتی را ناامیدکننده و برخلاف واقعیت دانست. اکنون فرانچسکو توتی هم به صحبت‌های موراتی واکنش نشان داد. او در گفتگو با کانال یوتوب viva el futbol گفت:

برلوسکونی، من را برای میلان می‌خواست و موراتی برای اینتر. او یک جنتلمن است؛ یکی از بهترین‌های تاریخ فوتبال ایتالیا اما واقعاً صحبت‌هایش بر ضد خانواده سنسی را دوست نداشتم.

سنسی هرگز نمی‌خواست من را بفروشد، او پیشنهاد‌ها را نمی‌شنید و همیشه سرسخت بود. اگر سنسی برای فروش من اعلام آمادگی می‌کرد، موراتی اولین کسی بود که با هر قیمتی جلو می‌آمد. در واقع موراتی، من را می‌خواست اما همیشه با پاسخ منفی سنسی روبرو شد. لازم بود که شفاف‌سازی کنم. سوپرگل چیپ فرانچسکو توتی به اینتر (۲۰۰۵/۱۰/۲۶)  

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *