ادعای مضحک رسانه ایتالیایی: ۱۰۰ ضربه شلاق در تهران در انتظار رونالدو؟
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، حضور کریستیانو در دیدار حساس این هفته مقابل استقلال همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد.
به عبارت دیگر باشگاه النصر برای حضور ستاره پرتغالی در ایران درخواست ویزا داده اما همراهی او با کاروان این تیم معمایی است که همچنان حل نشده باقی مانده است.
با این حال در فاصله کمتر از ۴۸ ساعت تا دیدار استقلال و النصر، یکی از رسانههای ایتالیایی ادعای عجیبی را مطرح کرده است. رسانه sportmediaset مدعی شده که کریستیانو رونالدو به دلیل بوسیدن پیشانی فاطمه حمامی، دختر هنرمند معلول در سفر قبلیاش به ایران اکنون با خطر ۱۰۰ ضربه شلاق مواجه است.
این رسانه در حالی چنین ادعایی کرده که در روزهای گذشته اخباری در ارتباط با درخواست النصریها برای برگزاری بازی در زمین بیطرف مطرح شده بود. درخواستی که طبق ادعای sportmediaset به دلیل همین ماجرا از سوی عربستانیها عنوان شده است.
اما این ادعای مضحک دور از واقعیت است؛ در هیچ دادگاهی در ایران هیچ حکمی علیه رونالدو صادر نشده و تردید ستاره النصر برای سفر به ایران ربطی به این ادعای خندهدار رسانه ایتالیایی ندارد.
بیشتر بخوانید: تلویزیون عربستان رونالدو را به مصاف استقلال فرستاد!


پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دیدار مقابل المحرق بحرین
مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
پشت پرده خط قرمز سرمربی استقلال روی نام رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی + جزئیات
غایبان بزرگ استقلال مقابل المحرق از راه رسیدند + جزئیات
آمار نگرانکننده باشگاه استقلال بدون یک بازیکنش
استقلال راهی مشهد می شود









