بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

با اعلام خاویر تباس، لالیگا از منچسترسیتی شکایت کرد؛ «پول امارات» رقابت را خراب کرده!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 10 اسفند 1403 | 12:41

طرفداری | خاویر تباس، رئیس لالیگا، اعلام کرد که این لیگ شکایتی رسمی به کمیسیون اتحادیه اروپا ارائه داده و مدعی شده که باشگاه منچسترسیتی قوانین رقابت اتحادیه اروپا را نقض کرده است.

تباس توضیح داد که این شکایت در سال ۲۰۲۳ ثبت شده و به مقررات یارانه‌های خارجی مربوط می‌شود. این مقررات، به یارانه‌هایی که توسط کشورهای غیرعضو اتحادیه اروپا به شرکت‌های فعال در بازار داخلی این اتحادیه پرداخت می‌شود، مرتبط است.

لالیگا این شکایت را بر این اساس مطرح کرده که باشگاه منچسترسیتی از امارات متحده عربی یارانه‌های خارجی دریافت کرده که این موضوع باعث تقویت جایگاه رقابتی این تیم و ایجاد اختلالات گسترده در بازارهای ملی و اتحادیه اروپا شده است. اتهام دریافت منابع مالی غیرمنصفانه

تباس در این باره اظهار داشت:

آن‌ها فقط به این فکر می‌کنند که چگونه می‌توانند قوانین و مقررات را دور بزنند. ما این موضوع را همراه با اسناد و ارقام به اتحادیه اروپا گزارش داده‌ایم. چرا؟ چون سیتی یک باشگاه انگلیسی است که عضو اتحادیه اروپا نیست، اما فعالیت‌های تجاری در اروپا دارد. پولی که از امارات واریز می‌شود رقابت را خراب کرده است. این بسیار مهم است که همه باشگاه‌ها تحت قوانین شفافیت، مدیریت صحیح و رقابت واقعی در زمینه‌های مالی و ورزشی فعالیت کنند.

لالیگا مدعی است که منچسترسیتی منابع مالی را تحت شرایطی دریافت می‌کند که در بازار آزاد قابل دستیابی نیست. این امر، به این باشگاه اجازه داده است که بازیکنان و مربیان سطح بالا را در مقیاسی فراتر از توانایی‌های معمول باشگاه‌های دیگر به خدمت بگیرد و درآمدهای اسپانسری را با مبالغی بالاتر از ارزش واقعی بازار تضمین کند.

لالیگا معتقد است که این موضوع باعث بهبود عملکرد منچسترسیتی در میدان مسابقه شده، در حالی که ظرفیت رقابت سایر باشگاه‌ها را محدود کرده است. انتظار برای تصمیم کمیسیون اتحادیه اروپا

گفته می‌شود که تاکنون جلساتی در این رابطه برگزار شده، اما لالیگا همچنان منتظر تصمیم یا پیشرفت بیشتر از سوی کمیسیون اتحادیه اروپا است.

باشگاه منچسترسیتی، که در گذشته بارها با انتقادات تباس مواجه شده، از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرده است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *