بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کراپ الوند هفدهمین پیروزی خود را کسب کرد

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 3 اسفند 1403 | 17:16

به گزارش خبرنگار ایرنا، تیم فوتسال کراپ الوند در هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتسال و از ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه یادگار امام شهر الوند میزبان تیم هیات قم بود و توانست در پایان با نتیجه ۹ بر ۶ به پیروزی برسد.

این دیدار با قضاوت ابراهیم مهرابی افشار، محمد بیاتی، یوسف رفیع زاده و هادی لطفی بود که هادی تراپی به عنوان داور وقت نگهدار و عباس دهقاپور نیز ناظر این دیدار بودند.

تیم میزبان در این دیدار موفق شد با گل های سهیل جامدی (۲ گل)، احمد اسماعیل پور، محمد یقین لو، غلامی، عرفان محمدیان، یوسف خواه (۲ گل) و تقی زاده زنندگان ۹ گل تیم خود بودند.

تیم هیات قم نیز موفق شد در این دیدار توسط وفایی، غلامی و دل قوی ۶ گل به ثمر برساند.

امتیاز تیم کراپ الوند با کسب این پیروزی به ۵۴ رسید و تیم فوتسال هیات قم نیز با همان ۲۰ امتیاز در قعر جدول رقابت های لیگ برتر فوتسال جای گرفت.

تیم کراپ الوند در هفته بیست و ششم و پایانی رقابت های لیگ برتر فوتسال دهم اسفند ماه میهمان فولاد هرمزگان خواهد بود و تیم هیات قم نیز در همین روز پذیرای تیم پالایش نفت بندرعباس خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *