بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هادی ساعی: سال شلوغی برای تکواندوی ایران در راه است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 اسفند 1403 | 13:25

طرفداری | هادی ساعی نسبت به تجلیل از مدال‌آوران تکواندو موضع مثبتی دارد.

هادی ساعی در گفت‌و‌گو با برنا در خصوص آیین تجلیل از مدال‌آوران المپیک ۲۰۲۴ پاریس که عصر روز دوشنبه با حضور مسئولان ورزش کشور، شهردار تهران و مربیان، قهرمانان و برخی روسای فدراسیون‌ها برگزار شد، گفت:

مراسم بسیار خوبی بود. از آقای شهردار تهران و مسئولان برگزاری این همایش تشکر می‌کنم. به دور از اعداد و جوایزی که اهدا می‌شود مهم‌ترین مساله این است که در چنین مراسم‌هایی زحمات و تلاش‌های ملی پوشان و افتخارآفرینان بهتر دیده می‌شوند و همین امر باعث می‌شود آنها انگیزه بیشتری برای ادامه تلاش برای اهتراز پرچم ایران در آوردگاه‌های بین المللی داشته باشند. کار قشنگی که در این مراسم انجام دادند این بود که از مدال آوران کل کشور تجلیل کردند.

وی درباره اینکه سال ۱۴۰۳ چطور بوده افزود:

در سالی که روز‌های آخر آن را سپری می‌کنیم؛ تیم تکواندوی ایران قهرمان آسیا شد. در جام جهانی هم تیم دختران و پسران ما عنوان قهرمانی را به دست آوردند ضمن این که تیم ملی در المپیک توانست ۴ مدال ارزشمند را کسب کند. در بخش نوجوانان جهان هم توانستیم در دو بخش آقایان و بانوان قهرمان جهان شویم.

رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص برنامه‌های این فدراسیون در سال ۱۴۰۴، تصریح کرد:

مهم‌ترین برنامه ما در سال جدید حضور موفق در مسابقات قهرمانی جهان، بازی‌های کشور‌های اسلامی و بازی‌های آسیایی ناگویا است. این ۳ رویداد در سال جدید برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در سال جدید تقویم پر کاری در تکواندو داریم و تلاش می کنیم در این مسابقات مهم بهترنی شرایط و نتایج را رقم بزنیم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *