بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قربانی: استعدادهای زیادی در تیراندازی داریم

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 بهمن 1403 | 16:01

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، مرتضی قربانی در آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج جامعه کار و تولید، اظهار داشت: کشور ما به داشتن ۶ هزار زن شهید در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مفتخر است و در این سرزمین همواره زنان در کنار مردان حضوری فعال داشته و دارند و ما به آنها افتخار می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما مدیون شهدا و زنان قهرمان هستیم، امروز هستیم چون رشادت‌های بسیاری را شاهد بودیم و نسل جوان ما پیرو خط رهبری و انقلاب هستند.

رئیس فدراسیون تیراندازی با تاکید براینکه فدراسیون فوق از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و تیراندازی، ورزش مورد توجه و تاکید پیامبر بوده است، یادآور شد: رهبری هم روی این موضوع تاکید دارند، تیراندازی ۷۰ سال عمر دارد و ۱۹۰ مدال المپیکی و جهانی در این ورزش توزیع می‌شود که سهم ما تنها یک مدال المپیکی بوده است.

قربانی ادامه داد: رشته‌های تیراندازی، شنا و سوارکاری مورد تاکید اسلام است. از روزی که آمدم هدفم این بود که به بعد همگانی آن هم توجه شود. باید با خانواده‌ها به این ورزش روی بیاورید تا از ظرفیت‌ها و استعدادهای این ورزش بهره‌مندشویم.

وی ادامه داد: در پاریس ۴سهمیه داشتیم که یک آقا و ۳ خانم برای ایران به میدان رفتند. وقتی آمدم آمدم بعد از سال‌ها موفق شدیم تراپ را فعال کنیم و با وجود سرمایه‌گذاری سنگین و گسترده رقبا، نوجوان ما موفق به کسب سهمیه المپیک شد. فدراسیون شبانه روز کار می‌کند تا از ظرفیت‌های که داریم به خوبی بهره‌مند شویم. رشته گلوله زنی را بعد از ۶۰ سال فعال کردیم، روستاها را به خط آتش، ساچمه و سیبل مجهز کردیم، در استان‌های مختلف زمین هایی را برای اهداف پروازی تدارک دیدیم و تلاش می‌کنیم هر روز قدمی رو به جلو برداریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *