بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لبران جیمز: من و استفن کری از هم متنفر بودیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 بهمن 1403 | 13:45

طرفداری | لبران جیمز و استفن کری ۴ بار در فینال NBA مقابل هم قرار گرفتند و خاطرات بسکتبالی زیادی برای هواداران این ورزش رقم زدند. 

دهه ۱۰ میلادی در تاریخ NBA با یک جدال به یاد آورده خواهد شد: گلدن استیت وریرزِ استفن کری مقابل کلیولند کاوالیرزِ لبران جیمز. از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸، این دو تیم ۴ سری متوالی در فینال برگزار کردند. فینال ۲۰۱۵ با نتیجه ۲-۴ به سود وریرز تمام شد، فینال ۲۰۱۶ با بزرگ‌ترین کامبک تاریخ فینال‌های لیگ ۳-۴ به نفع کاوالیرز تمام شد. بعد از آن سری، کوین دورنت از راه رسید و وریرز مثل آب خوردن به ترتیب ۱-۴ و ۰-۴ لبران و یارانش را شکست داد. 

لبران جیمز و استفن کری قرار است بامداد دوشنبه باز هم کنار هم در بازی آل استار به میدان بروند. جیمز در مصاحبه‌ای قبل از بازی راجع به رقابت با کری گفت: 

عجب دورانی بود! یک مبارزه واقعی، مثل جنگ سگ‌ها که تنها یکی دارد تلاش می‌کند جلوی رسیدن شما به اهداف خودتان را بگیرد؛ نتیجه‌اش آن می‌شود که شما از آن آدم متنفر می‌شوید. او از من متنفر شد، من از او متنفر شدم. همه به این دلیل بود که باید برای چیزی که می‌خواستیم، می‌جنگیدیم. ما آن جام لری اوبراین (جام قهرمان NBA) را می‌خواستیم.   

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *