بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تداوم گلزنی‌های محصول آکادمی آرسنال در موناکو، همزمان با بی‌مهاجمی توپچی‌ها

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 بهمن 1403 | 12:21

طرفداری | میکا بیِرث، مهاجم ۲۲ ساله دانمارکی که در ژانویه ۲۰۲۵ از اشتورم‌گراتس اتریش راهی موناکو شد، به روند عالی گلزنی‌هایش ادامه می‌دهد. 

در هفته ۲۲ لیگ ۱ فرانسه، شنبه شب موناکو میزبان نانت بود که این تیم را با نتیجه ۷-۱ درهم کوبید. ستاره این مسابقه، میکا بیرث بود که موفق به ثبت هت‌تریک در عرض ۲۰ دقیقه شد تا هفتمین گلش در پنج بازی لیگ ۱ فرانسه را به ثبت برساند. به‌عبارتی او موفق شده به‌طور میانگین در هر یک ساعت، یک گل برای شاه‌نشین‌ها بزند. 

میکا بیرث محصول آکادمی آرسنال است که در تابستان ۲۰۲۴ با مبلغ ۹ میلیون یورو به اشتورم‌گراتس اتریش پیوست. او در این تیم موفق به ثبت ۱۴ گل در ۲۶ بازی، از جمله ۲ گل در لیگ قهرمانان اروپا شد که این عملکرد خوب، توجه موناکو را جلب کرد و آن‌ها با ۱۳ میلیون یورو، این مهاجم جوان را از تیم اتریشی به خدمت گرفتند. 

گلزنی‌های محصول آکادمی آرسنال در حالی است که توپچی‌ها مهم‌ترین نفرات خط حمله خود را به علت مصدومیت از دست داده‌اند. غیر از کای هاورتس و گابریل ژسوس که فصل ۲۵-۲۰۲۴ را از دست داده‌اند، بوکایو ساکا نیز مدتی طولانی است که دور از میادین بوده و گابریل مارتینلی هم به علت مصدومیت خانه نشین است.

آرسنال در خط حمله خود فقط از سه مهاجم بهره می‌برد؛ ایتن وانری ۱۷ ساله، رحیم استرلینگِ قرضی و لیاندرو تروسار. در پیروزی ۲-۰ آرسنال مقابل لسترسیتی، میکل مرینو از خط هافبک دو گل پیروزی‌بخش تیم آرتتا را به ثمر رساند. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *