مذاکراتی که شروع نشده متوقف شد/ درخواست عجیب الکس نوری از استقلال!
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، استقلالی ها در هفته های اخیر با الکس نوری مذاکراتی انجام دادند اما اختلاف برسر مدت قرارداد او باعث شد مذاکرات متوقف شود.
ظاهرا یک نفر در ایران به مدیران استقلال مذاکره با الکس نوری را پیشنهاد داده بود که باشگاه هم قبول کرد و مذاکراتی با این مربی ایرانی الاصل انجام شد؛ مدیران استقلال از الکس نوری خواستند شرایطش را برای حضور در این باشگاه تا پایان فصل اعلام کند اما این مربی جوان اعلام کرد حالا که باشگاه به پسیرو و ماتزاری درخواست قرارداد بلند مدت داده است، او هم خواهان چنین قراردادی است.
در این بین مدیران استقلال به نوری اعلام کردند که او کارنامه ماتزاری و پسیرو را ندارد ضمن اینکه مدت طولانی است در باشگاهی فعالیت نمی کند و نمی توانند چنین ریسکی روی او کنند.
الکس نوری، با وجود سابقه کاری نسبتاً خوب در آلمان (بهویژه در ابتدای هدایت تیم وردربرمن) در سالهای اخیر فعالیت مربیگری چشمگیری نداشته است. این موضوع باعث شده استقلال در ارائه یک قرارداد بلندمدت به او تردید داشته باشد. از سوی دیگر، استقلال به دنبال یک گزینه مطمئن و با سابقه برای هدایت تیم است، چرا که این باشگاه در شرایط حساسی قرار دارد و نیاز به ثبات دارد.
به نظر میرسد مذاکرات بین استقلال و الکس نوری به بنبست رسیده است، مگر اینکه یکی از دو طرف از مواضع خود کوتاه بیاید. در حال حاضر، استقلال به دنبال گزینههای دیگری برای هدایت تیم است و احتمالاً تمرکز خود را بر روی مربیان با سابقهتر و با شرایط قابل قبولتر معطوف خواهد کرد.
همچنین ببینید: استقلال در انتظار پاسخ نهایی والتر ماتزاری؛ کفایت مذاکرات در تهران!


استقلال هر چه خورد از خودی خورد+ جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو در آسیا + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های تیم ساپینتو
رونمایی از مقصد آینده ستاره مغضوب ساپینتو در استقلال + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت استقلال به ریکاردو ساپینتو + جزئیات
سریال غیبتهای ستاره محبوب استقلال ادامه دارد









