بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تکذیب مصاحبه جنجالی رییس‌ جمهور؛ صحبت‌های پزشکیان قدیمی است/ رییس جمهور را رنگی نکنید!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1403 | 2:21

به گزارش خبرورزشی، به تازگی ویدیویی در فضای مجازی به خصوص کانال‌های هواداری پرسپولیس بازنشر شده که به صحبت‌های رییس‌ جمهور درباره باشگاه تراکتور مربوط می‌شود.

در این ویدیو که به زمان حضور پزشکیان در مجلس بازمی‌گردد، او علاوه بر حمایت از تیم محبوبش یعنی تراکتور، درباره محمدرضا زنوزی مالک این باشگاه می‌گوید که او از جیبش هزینه می‌کند به نوعی در مقابل مخارج دولتی قرار گرفته. اظهاراتی که مورد واکنش هواداران پرسپولیس در فضای مجازی قرار گرفته و با توجه به فضای ملتهب بعد از دیدار با تراکتور، چندان به مذاق آنها خوش نیامده است.

با این حال معاون رسانه‌ای ریاست جمهوری در واکنش به بازنشر این ویدیو در فضای مجازی با انتشار توییتی نوشت: بینوایان سوژه جدیدی برای تخریب نیافته اند، به مصاحبه چند سال پیش دکتر پزشکیان درباره تیم تراکتور متوسل شده اند. ‎#رئیس_جمهور ‎#پزشکیان طرفدار همه جوانان خلاق ایران زمین، ورزشکاران، هنرمندان است. کسی که کلیدواژه همه بیاناتش ‎#وحدت و ‎#انسجام بوده را نمی شود خطی و رنگی و جناحی کرد.

بیشتر بخوانید: آنهایی که در مورد استقلال و رییس جمهور به من تهمت زدند را حلال کردم/ می‌ترسم مشکلات بدتری برای استقلال ایجاد شود/ این مدیران همفکر و هماهنگ نیستند

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *