رای کمیته انضباطی فدراسیون هندبال به سود تیم بانوان چمران لارستان اعلام شد
منبع : خبرگزاری ایرنا
به گزارش ایرنا در این رای که شنبه صادر شد آمده است : کمیته انضباطی فدراسیون هندبال بعد از تشکیل جلسه و بررسی تمامی مستندات رای خود را در خصوص این دیدار ۱۰ بر صفر به سود تیم چمران اعلام و ۲ امتیاز به این تیم اضافه شد.
هم اینک در جدول رده بندی تیم سنگ آهن بافق یزد با ۱۹ امتیاز در صدر جدول جای دارد، تیم شهید چمران لارستان هم با همین تعداد امتیاز در رده دوم است و تیم رایزکو تهران هم با ۱۷ امتیاز در جایگاه سوم ایستاده است.
پیشتر نشمین شافعیان سر مربی تیم شهید چمران لارستان به ایرنا گفته بود: در صورتیکه رای فدراسیون به سود ما اعلام شود با توجه با بازی رو در رو که تفاضل گل ما بالاتر است به صدر جدول باز می گردیم.
در رقابت های لیگ برتر هندبال بانوان هشت تیم شرکت دارند و به صورت رفت و برگشت با هم بازی خواهند کرد و در پایان هم تیم قهرمان این فصل به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه های آسیا شرکت خواهد کرد و ۲ تیم آخر جدول هم راهی لیگ دسته یک می شوند.
تیم غدیر ملایر با این وضعیت که در انتهای جدول دارد به نظر می رسد سقوطش قطعی باشد مگر اینکه معجزه ای رخ دهد تا این تیم در لیگ برتر بماند و از بین تیم های نفت و گاز زاگرس فارس و نامی نو اصفهان هم یک تیم به لیگ دسته یک سقوط می کند.


پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو در آسیا + جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت پرسپولیس از آینده تیم اوسمار
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های تیم ساپینتو
رونمایی از مقصد آینده ستاره مغضوب ساپینتو در استقلال + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت استقلال به ریکاردو ساپینتو + جزئیات
هشدار ترسناک پیشکسوت پرسپولیس به مدیران سرخ ها









