بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توان مقابله با تیم‌های عربی و کشورهای همسایه را نداریم؛ خاکپور: فوتبال ما نمونه‌ای از جامعه کنونی ما است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 19 بهمن 1403 | 12:29

طرفداری | محمد خاکپور یکی از آرام‌ترین، بی حاشیه‌ترین و البته با کیفیت‌ترین بازیکنان فوتبال کشورمان بوده است. در حاشیه پنجمین دوره رقابت‌های کشوری فوتسال فرشتگان سندروم داون ایران از که به میزبانی کانون سندروم داون ایران در ورزشگاه شهید معتمدی تهران در منطقه ۱۶ محله شوش تهران آغاز شده، محمد خاکپور برابر دوربین‌های خبرنگاران حاضر شد. مدافع سابق تیم ملی کشورمان درباره شرایط تیم‌های ایرانی در لیگ نخبگان گفت:

من بازی‌ها را ندیدم و زیاد فوتبال را دنبال نمی‌کنم، اما چیزی که عیان است این است که ما در چند دهه گذشته طوری که باید به زیر ساخت‌ها می‌رسیدیم نرسیدیم، گرچه هزینه‌های بسیاری کردیم. هر وزیری و دولتی که آمده هزینه‌هایی کرده است که جایی دیده نمی‌شود و کسی نمی‌داند که آن هزینه‌ها کجا رفته است و باعث می‌شود فوتبال ما در جایی قرار بگیرد که توان مقابله با تیم‌های عربی و کشورهای همسایه را نداریم. این نشان دهنده این است که آن‌ها کار کردند، هزینه کردند و زحمت کشیدند و پیشرفت کردند ولی ما درجا زدیم و پسرفت کردیم.

مدافع سابق پاس درباره وضعیت تیم ملی گفت:

بازهم خودم را تکرار می‌کنم، من فوتبال را دنبال نمی‌کنم. فوتبال یک پدیده اجتماعی است، دقیقا نمونه‌ای از جامعه کنونی ماست. اگر سال‌های گذشته و ادوار گذشته تیم ملی ما شرایط دیگری داشته است دقیقا شرایط جامعه‌اش بوده است. امروز همانطور که می‌بینید در جامعه گذشت و مهربانی کمتر شده است و منفعت خواهی و اهداف شخصی بیشتر شده است و طبیعتا فوتبال هم از جامعه پیروی می‌کند. تنها چیزی که در تیم ملی ما تاثیرگذار است این است که تمام بازی‌های ملی باعث شادی و غم مردم می‌شود. من به عنوان یک شهروند دوست دارم که تیم ملی موفق باشد و به جام جهانی برود و باعث شادی مردم بشود، چون امروزه تنها چیزی که ما در جامعه خیلی کم داریم شادی است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *