بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ژرژ ژسوس: بعد از گل چهارم به پرسپولیس با سرعت کمتری بازی کردیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 بهمن 1403 | 1:13

طرفداری | پرسپولیس مقابل الهلال در هفته هفتم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نتیجه سنگین ۴ بر ۱ شکست خورد.

ژرژ ژسوس در نشست خبری بعد از دیدار تیم فوتبال الهلال عربستان مقابل پرسپولیس که به برتری ۴ بر یک الهلال انجامید، اظهار داشت:

در نیمه اول فوق‌العاده بودیم و پیروز شدیم. پس از اینکه نیمه اول با چهار گل جلو افتادیم، با سرعت پایین‌تری بازی کردیم. هیچ تیمی ۹۰ دقیقه با سرعت بالا بازی نمی‌کند؛ مگر در پلی‌استیشن!

وی با انتقاد نسبت به «هو» شدن علی البلیهی بازیکن تعویضی الهلال که بلافاصله پس از ورودش به زمین روی عیسی آل‌کثیر خطا کرد و یک پنالتی به سود پرسپولیس اعلام شد، تصریح کرد: من و بازیکنان از این اتفاق خوشحال نبودیم و زمین را با ناراحتی ترک کردیم. هواداران باید از کل تیم حمایت کنند. کل تیم احساس تحقیر پیدا کردند؛ حتی اگر یک بازیکن «هو» شده باشد.

 

سرمربی الهلال با تمجید از مدافع ۳۵ ساله تیمش خاطر نشان کرد: ما به‌خاطر گروهی که در اختیار داریم، تاکنون ۸۳ پیروزی به دست آورده‌ایم. علی البلیهی قهرمانی‌های زیادی کسب کرده و دوران فوتبالی بسیار خوبی را گذرانده است. این رفتارها با البلیهی قابل قبول نیست.

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *