بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ترنت الکساندر آرنولد به دربی مرسی‌ساید می‌رسد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 بهمن 1403 | 18:22

طرفداری | ترنت الکساندر آرنولد در دیدار لیورپول و بورنموث احساس ناراحتی کرد، روی زمین نشست و از آرنه اشلوت خواست که برای جلوگیری از تشدید مشکلش، او را تعویض کند.

به گزارش تایمز؛ با اسکن‌های جدید ترنت الکساندر آرنولد، مصدومیت وی جدی تلقی نمی‌شود. مدافع انگلیسی به جای چند هفته، تنها چند روز از میادین دور خواهد بود و به ریکاوری می‌پردازد. لیورپول با توجه به برنامه فشرده پیش رو و در دسترس بودن کانر بردلی، هیچ ریسکی در مورد آمادگی مدافع راست خود نخواهد کرد. به همین دلیل، الکساندر آرنولد در دیدار چهارشنبه شب برابر تاتنهام در دور برگشت نیمه‌نهایی لیگ کاپ غایب خواهد بود. الکساندر آرنولد همچنین در دیدار با پلیموث آرگیل در اف‌ای کاپ (یک‌شنبه آینده) هم استراحت خواهد کرد. 

لیورپول چهارشنبه هفته آینده در یک دیدار حساس مهمان اورتون خواهد بود؛ به احتمال فراوان، دربی مرسی‌ساید زمان بازگشت ترنت الکساندر آرنولد به ترکیب آرنه اشلوت خواهد بود. سرمربی هلندی که روی آمادگی و مصدومیت بازیکنش نظارت شدیدی دارد، فرصت بهبودی مدافع ۲۶ ساله‌ را مهیا می‌کند. با وجود خارج شدن الکساندر آرنولد از ترکیب، دیوگو ژوتا در کنار جو گومز و کرتیس جونز به آمادگی کامل رسیده‌اند.  عملکرد درخشان ترنت الکساندر آرنولد مقابل برنتفورد  

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *