ریندرس: متاسفانه گل من برای پیروزی کافی نبود؛ باید همین ذهنیت را در بقیه بازیها حفظ کنیم
منبع : طرفداری
طرفداری | تیجانی ریندرس در شب تساوی دربی دلامادونینا تکگل میلان را بهثمر رساند.
ساعاتی پیش، میلان و اینتر برگزارکننده یک دربی دلامادونینای دیگر بودند که این بازی در پایان با نتیجه ۱-۱ بهپایان رسید. روسونری تا دقیقه ۳+۹۰ با گل تیجانی ریندرس از اینتر پیش اما گل دی فرای آب سردی بر پیکره هافبک هلندی و یارانش شد و میلان ۳ امتیاز را با یک امتیاز عوض کرد. ریندرس در پایان بازی گفت:
من پنجمین گلزن هلندی برتر تاریخ باشگاه شدم؟ خب، بازی کردن در هر مسابقه برای این باشگاه خاص است. این رکورد فوقالعاده است، بهویژه با در نظر گرفتن تمام بازیکنان هلندی که قبل از من اینجا بازی کردهاند. اما متأسفانه، گل من کافی نبود.
ریندرس درخصوص تفاوت ذهنیت بازیکنان میلان در این بازی در مقایسه با دیدار مقابل دیناموزاگرب گفت:
این همان ذهنیتی است که باید در هر مسابقهای داشته باشیم، نه فقط در بازیهایی مثل این. اگر بیشتر این کار را انجام دهیم، روندمان راحتتر و بهتر خواهد شد. امروز جنگیدیم، اما متأسفانه در دقیقه آخر گل خوردیم. گل تیجانی ریندرس به اینتر (میلان ۱-۰ اینتر)
هافبک هلندی درخصوص تغییر شیوه بازی میلان از دیدار مقابل اینتر به بعد هم بیان کرد:
ما باید این کار را بکنیم. وضعیت خوبی در لیگ نداریم و باید در هر بازی همان چیزی را که امروز نشان دادیم، ارائه دهیم.












