بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مذاکرات بایرن مونیخ و منچستریونایتد به‌هم خورد؛ ماتیس تل به اولدترافورد نمی‌رود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 بهمن 1403 | 21:37

طرفداری | با وجود انتخاب منچستریونایتد از سوی ماتیس تل، توافقی برای انتقال او به اولدترافورد حاصل نشد.

به گزارش فابریس هاوکینز از رادیو مونت‌کارلو؛ مذاکرات بین بایرن مونیخ و منچستریونایتد به‌هم خورد و ماتیس تل راهی باشگاه انگلیسی نخواهد شد. مبلغ درخواستی بایرن مونیخ بیش از آنچه بود که یونایتد تمایل به پرداختش داشت. بااین‌وجود، همچنان باشگاه‌هایی از جمله آرسنال در رقابت خرید او حضور دارند.

به گزارش کری هاو از اسکای آلمان؛ منچستریونایتد و بایرن مونیخ نتوانستند در مورد ماتیس تل به توافق برسند و معامله منتفی شده است. همچنان گزینه‌هایی مانند آرسنال برای تل روی میز باقی مانده است.

به گزارش اکیپ فرانسه؛ منچستریونایتد خواهان انتقالی قرضی با بند خرید اختیاری برای ماتیس تل بوده است. درخواست بایرن انتقال دائمی مهاجم فرانسوی در همین زمستان بود، که موجب اختلاف دو تیم و به‌هم خوردن معامله شده است. گل ماتیس تل به اونیون برلین

 

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *