بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گفت‌وگوی محرمانه دورتموند با رالف رانگنیک

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 بهمن 1403 | 17:53

طرفداری | پس از برکناری نوری شاهین از هدایت دورتموند، آن‌ها در جست‌وجوی مربی جدیدی هستند. با توجه به دور شدن نیکو کواچ از نیمکت دورتموند، آن‌ها در حال ارزیابی گزینه‌های دیگری هستند.

به گزارش فلوریان پلتنبرگ از اسکای آلمان؛ روز گذشته در سالزبورگ اتریش، ملاقاتی پنهانی بین سران دورتموند و رالف رانگنیک انجام شده است. دورتموند در مورد اینکه رانگنیک می‌تواند فوراً هدایت این تیم را بر عهده بگیرد پرس‌وجوهایی کرده است. او همچنین یکی از گزینه‌های باشگاه برای تابستان است. قرارداد فعلی رانگنیک به‌عنوان سرمربی تیم ملی اتریش تا پایان سال ۲۰۲۵ اعتبار دارد.

رانگنیک روز گذشته با هانس یواخیم واتسکه و لارس ریکن دیداری داشته است. هرچند، به‌نظر می‌رسد رانگنیک، پیشنهاد دورتموند را رد کند. نیکو کواچ همچنان گزینه‌ی دورتموند است، اما قراردادی شش ماهه با گزینه‌ای برای تمدید یک یا دو ساله را ترجیح می‌دهد که دورتموند چنین چیزی نمی‌خواهد.

پلتنبرگ روز گذشته در گزارش دیگری مدعی شده بود که دورتموند به دنبال راه‌حل کوتاه مدتی است تا درها را به روی آوردن سباستین هونس یا روجر اشمیت به وستفالن در تابستان آینده باز بگذارد. با توجه به شرایط فعلی و در صورتی‌که مذاکرات با نیکو کواچ کاملاً به‌هم بخورد، این احتمال وجود دارد که مایک تولبرگ تا پایان فصل به‌عنوان مربی موقت روی نیمکت دورتموند بنشیند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *