بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی؛ یولیان ناگلزمان تا سال ۲۰۲۸ با تیم ملی آلمان تمدید کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 5 بهمن 1403 | 13:33

طرفداری | پیش‌تر قرار بود یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی آلمان تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ در سمت خود باقی بماند اما با یک توافق جدید، او در یوروی بعدی نیز سرمربی آلمان خواهد بود.

با تایید وب‌سایت فدراسیون فوتبال آلمان، یولیان ناگلزمان در بخشی از مراسم ۱۲۵ سالگی فدراسیون فوتبال آلمان در شهر لایپزیش قرارداد خود را به مدت دو سال دیگر با تیم ملی آلمان تمدید کرد. قرارداد جدید ناگلزمان تا سال ۲۰۲۸ و تا پایان مسابقات یورو در بریتانیا و ایرلند اعتبار خواهد داشت. 

ناگلزمان پس از تمدید قرارداد خود با فدراسیون فوتبال آلمان که دوران حضورش در تیم ملی کشورش را به ۵ سال خواهد رساند، گفت:

در سپتامبر ۲۰۲۴ وقتی با فدراسیون فوتبال آلمان همکاری کردم، فکرش را نمی‌کردم پس از مسابقات یورو در کشور خودمان، سرمربی تیم ملی باقی بمانم. هدف ما این بود که یک تورنمنت موفق داشته باشیم اما حالا در مسیر درستی هستیم و کارمان تمام نشده است. در آن زمان نمی‌توانستم تصور کنم تیم ملی برای مردم آلمان چه ارزشی دارد و دل‌های بسیاری را تسخیر می‌کند. در این مدت از مردم بازخوردی فوق‌العاده گرفته‌ایم و می‌گیریم و حالا ما از هواداران گرفته تا کادر فنی، چیزی ساخته‌ایم که می‌خواهیم با موفقیت بیشتر آن را توسعه دهیم. هدف تیم ملی آلمان، کسب عناوین قهرمانی است. 

همچنین بخوانید: کلوپ: امیدوارم همکاری ناگلزمان با آلمان بعد از جام جهانی ۲۰۲۶ هم ادامه یابد

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *