بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مشکل عجیب برای سایپا بابت ورود به ورزشگاه آبادان!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 بهمن 1403 | 21:53

به گزارش خبرورزشی، پیش از شروع بازی حساس دو تیم صنعت نفت آبادان و سایپا اتفاقی عجیب در ورزشگاه تختی آبادان رخ داد.

زمانی که اتوبوس تیم سایپا وارد ورزشگاه شد بازیکنان به قصد ورود به زمین و رختکن از اتوبوس پیاده شدند اما در کمال تعجب درب ورودی زمین چمن از داخل قفل بود و کسی هم کلید آن را نداشت!

در حالی که بازیکنان و کادر فنی سایپا پشت در، سرگردان مانده بودند کار به جایی رسید که با سنگ و آجر به قفل در ضربه می‌زدند تا بلکه در باز شود! در نهایت بعد از چندین دقیقه معطلی، درب با شکستن قفل باز شد و اعضای تیم سایپا موفق به ورود به زمین شدند.

در هفته هجدهم لیگ آزادگان و در چنین مسابقه حساسی، چنین اتفاقی و چنین ناهماهنگی‌هایی بسیار عجیب به نظر می‌رسید. این موضوعی بود که ابراهیم صادقی سرمربی سایپا در نشست خبری بعد از بازی نیز به آن اشاره و بابت آن گلایه کرد.

این بازی در نهایت دو بریک به سود نفت آبادان تمام شد تا هر دو تیم ۳۴ امتیازی شوند.

اینجا را ببینید: لیگ آزادگان؛ پیروزی بزرگ صنعت نفت در آبادان 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *