بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فیلم| شهردارباقرشهر:۳۰۰ دختر کاراته کا استان تهران درشهرری رقابت کردند

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1403 | 20:09


دریافت ۲۱ MB

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی همتی عصر شنبه در حاشیه برگزاری مسابقات کاراته دختران که در سالن فدک باقرشهر شهرستان ری برگزار شد، در خصوص چهارمین روز رویداد جوان پهلوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در چهارمین روز از بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی-ورزشی استان تهران، شاهد برگزاری مسابقات کاراته بانوان در سالن فدک و مسابقات والیبال آقایان در سالن شهدای باقرشهر هستیم.

فیلم| شهردارباقرشهر:۳۰۰ دختر کاراته کا استان تهران درشهرری رقابت کردند

وی افزود: با وجود محدودیت زمانی، افتخار حضور در سالن فدک را داشتیم تا ضمن قدردانی از ورزشکاران، مدال‌های بانوان را با حضور مادر شهید آزادفرد توزیع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در رشته کاراته بانوان، بیش از ۳۰۰ ورزشکار از ۸ شهر استان تهران، از جمله باقرشهر، تهران، اسلامشهر، ملارد و سایر شهرها، در قالب ۱۰ تیم در ۷ رده سنی شامل خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به رقابت پرداختند.

فیلم| شهردارباقرشهر:۳۰۰ دختر کاراته کا استان تهران درشهرری رقابت کردند

وی تصریح کرد: این رویداد همچنان ادامه دارد و در روزهای آینده، علاوه بر مسابقات کاراته بانوان و والیبال آقایان، شاهد برگزاری مسابقات جذاب رزمی و غیررزمی خواهیم بود که ورزشکاران استان تهران در آن به رقابت خواهند پرداخت.

شهردار باقرشهر در پایان گفت: جوان پهلوان با استقبال گسترده ورزشکاران و خانواده‌ها همراه است و جلوه‌ای از توانمندی‌های فرهنگی و ورزشی استان تهران را به نمایش گذاشته و شور و نشاط اجتماعی را در جامعه ارتقا بخشیده است.

فیلم| شهردارباقرشهر:۳۰۰ دختر کاراته کا استان تهران درشهرری رقابت کردند

شهرستان ری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در جنوب استان تهران و پایتخت به عنوان قبله تهران قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *