حرکت درخور تقدیر مدیران استقلال/ عیادت از مدیرعامل سابق در بستر بیماری +عکس
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، مدیران باشگاه استقلال با حضور در خانه احمد سعادتمند از او عیادت کردند. مدیرعامل سابق استقلال این روزها در بستر بیماری است و خبرورزشی برای او آرزوی بهبودی و سلامت کامل دارد.

رسانه رسمی باشگاه استقلال در خصوص این عیادت نوشت:
ظهر امروز (پنجشنبه) علی تاجرنیا نماینده ویژه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال، علی نظری جویباری مدیرعامل و محمودرضا بابایی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال به عیادت احمد سعادتمند مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال که اخیرا در بستر بیماری است رفتند و برای ایشان آرزوی سلامتی و تندرستی داشتند. احمد سعادتمند هم متقابلا برای اعضای جدید کادرمدیریتی استقلال آرزوی موفقیت در سمتهایشان را داشت. احمد سعادتمند اوایل سال ۹۹ تا اواسط سال ۹۹ مدیرعامل استقلال بود و پیش از آن به عنوان عضو هیات مدیره استقلال، به تلاش برای موفقیت استقلال مشغول بود.
همچنین ببینید:مدیرانی که در استقلال نیستند لطفاً اپوزیسیون تشکیل ندهند/ انتخابات فدراسیون فرمایشی که نه اما گزینشی است/ همه کمک کنیم استقلال دوباره استقلال شود


متلک سنگین پیشکسوت استقلال به رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی + جزئیات
سنگ تمام ویژه پیشکسوت استقلال برای تیم ساپینتو
افتخار بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات
بازگشت ستاره کلیدی به تمرین تیم فوتبال استقلال
هشدار ترسناک پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی + جزئیات
ضدحال سنگین مهدی قایدی به تیم مطرح لیگ برتری + جزئیات









