گلر استقلالی، شمسآذر را محکوم کرد
منبع : خبرگزاری ایلنا
به گزارش ایلنا، سینا سعیدیفر، گلر جوانی که کار خود را از ردههای پایه استقلال آغاز کرد و برای تیم بزرگسالان نیز به میدان رفت، در فصل گذشته علیرغم مخالفت جواد نکونام، این تیم را به صورت قرضی و به مقصد شمس آذر قزوین ترک کرد.
با این حال، بدشانسی و مصدومیت مانع از حضور این گلر در ترکیب قزوینیها شد و او تابستان امسال به استقلال بازگشت اما به همکاری خود با آبیپوشان پایان داد و راهی تیم نیکاپارس چالوس شد.
حالا و در احکام جدید صادره از سوی کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال، باشگاه شمسآذر به پرداخت ۵۴۰ میلیون تومان به سعیدیفر محکوم شده است. ضمن اینکه استقلال خوزستان نیز به پرداخت ۳۸۱ میلیون به علیرضا رحمتی محکوم شده است.
در احکام صادره آمده است:
*در پی شکایت علیرضا رحمتی از باشگاه استقلال خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۳ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۴۶ میلیون و ۶۸۵ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۹۴۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.
*در پرونده شکایت سینا سعیدیفر از باشگاه شمس آذر قزوین، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۰۷ میلیون و ۹۰۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. انتهای پیام/


ماجراجویی رامین رضاییان در فوتبال ایران ادامه دارد + جزئیات
خبر مهم مهدی تاج درباره دیدار استقلال و سپاهان + جزئیات
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به مدیران آبی خبرساز شد
واکنش تند و تیز باشگاه استقلال به یک حاشیه جنجالی + جزئیات
واکنش سرمربی فولاد به چالشهای پیشرو در دیدار با استقلال
زنان استقلال انتقام مردان را از نفت گرفتند









