روز حساس داوران لیگ برتر با تست فیفا
منبع : خبرگزاری ایلنا
به گزارش ایلنا، در فاصله یک هفته تا آغاز دوباره فوتبال در ایران، فدراسیون فوتبال کلاس دانشافزایی داوران را این بار در یزد ترتیب داده تا ۱۱۰ داور و کمک داور برای ارتقای سطح خود و همچنین تست آمادگی جسمانی به مرکز کشور سفر کنند.
شب گذشته داوران به یزد رسیدند و در شرایطی که اسماعیل صفیری، سرپرست کمیته داوران، نیز آنها را همراهی میکرد، در هتل محل اقامت خود مستقر شدند و این دوره را استارت زدند.
قرار است امروز تست آمادگی جسمانی داوران انجام شود. هر داوری که از این تست رد شود، امکان قضاوت در لیگ برتر و لیگ یک را نخواهد داشت و تا زمان تست بعدی از چرخه داوری کنار خواهد رفت.
روزهای دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه نیز کلاس داوری برای ارتقای سطح دانش داوران و همچنین بررسی عملکرد و اشتباهات آنها در نیم فصل نخست و بررسی کارکرد وی ای آر در ایران، در دستور کار آنها قرار خواهد داشت.
در پایان این اجلاس نیز با معرفی تیم داوری وی ای آر سوپرجام از سوی کمیته داوران، تکلیف داوران بازی پرسپولیس و سپاهان هم روشن خواهد شد.
انتهای پیام/


پشت پرده خط قرمز ریکاردو ساپینتو روی نام دو ستاره استقلال + جزئیات
برتری پرسپولیس در یک دیدار تدارکاتی + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به مدیران سرخ ها + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت استقلال به مدیران آبی خبرساز شد
واکنش معنادار ساپینتو به تقابل استقلال و گل گهر سیرجان در لیگ برتر
وعده جذاب اوسمار ویرا به هواداران پرسپولیس سوژه شد + جزئیات









