بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آشنایی با فلاویو ویانا ملقب به شوماخر؛ فوتسالیست برزیلی که الگویش دروازه‌بان آلمان بود

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 دی 1403 | 0:53


طرفداری | فلاویو سرخیو ویانا (Flávio Sérgio Viana) ملقب به شوماخر (Schumacher) زاده ۳۱ آگوست ۱۹۷۵ در شهر سائوپائولوی برزیل است. او در پست مدافع بازی می‌کرد. نام مستعار «شوماخر» از روی علاقه این بازیکن به هارالد شوماخر، دروازه‌بان مطرح آلمانی گرفته شده است زیرا فلاویو، به شدت به این دروازه‌بان علاقه داشت. فلاویو در کودکی در پست دروازه‌بان فوتبال بازی می‌کرد و آرزوی بازی در خط دروازه تیم ملی برزیل را داشت.

در جام جهانی ۱۹۸۲، یک دروازه‌بان به نام شوماخر درون دروازه تیم ملی آلمان حضور داشت که من بازی‌هایش را می‌دیدم. در آن زمان، من در پست دروازه‌بان در تیم محله‌مان بازی می‌کردم و پس از هر سیو، فریاد می‌زدم «شوماخر». به مرور این نام به نام مستعار من تبدیل شد و در فوتسال روی من باقی ماند.

در نوجوانی، فلاویو شانس‌های فوتبالیست‌شدن خودش را به عنوان یک هافبک در تیم‌های فوتبال سائوپائولو، کورینتیانس، پالمیراس و سانتوس امتحان کرد اما در نهایت موفق به عقد قرارداد با این باشگاه‌ها نشد. در اوج ناامیدی فلاویو از ادامه ورزش، برادرش به او پیشنهاد حضور در فوتسال را داد و همین سبب شد تا فلاویو شانس‌های جدیدی را در فوتسال امتحان کند. او در یکی از مسابقات فوتسال شرکت کرد و با وجود آن‌که هیچ چیز از قوانین فوتسال و فرق آن با فوتبال نمی‌دانست، به گونه‌ای درخشید که مورد توجه باشگاه فوتسال کورینتیانس قرار گرفت.

او در سال ۱۹۹۸ با کورینتیانس قرارداد بست و در لیگ برتر فوتسال برزیل برای این باشگاه به میدان رفت. شوماخر، در سال ۱۹۹۸ به تیم ملی برزیل رسید و سپس راهی باشگاه جنرال موتورز برزیل شد. در سال ۲۰۰۰، این فوتسالیست به واسکودوگاما پیوست و با مانوئل توبیاس و لاووازیه هم‌بازی شد. او در سال ۲۰۰۱ به لیگ فوتسال اسپانیا رفت و با باشگاه بومرنگ اینترویو قرارداد بست و به تمامی افتخارات ممکن در اسپانیا و اروپا رسید. شوماخر در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ در تیم اینتر مووی استار اسپانیا و در سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ در کورینتیانس بازی کرد. او در سال ۲۰۱۴ بازنشست شد.

شوماخر در سه جام جهانی فوتسال به همراه تیم ملی برزیل حضور داشت. در سال ۲۰۰۰، تیم ملی برزیل به همراه این بازیکن، دوم شد، در سال ۲۰۰۴، سوم و در سال ۲۰۰۸ قهرمان جهان شد. درخشش شوماخر در جام جهانی فوتسال ۲۰۰۸ باعث شد تا این فوتسالیست، در رده دوم برترین بازیکن جام جهانی انتخاب شود. او در ۹۸ بازی ملی برای تیم ملی فوتسال برزیل به میدان رفت. یکی از نقاط قوت این بازیکن، شوت‌های قدرتمندش در زمین بازی بود. از جمله افتخارات این بازیکن در فوتسال می‌توان به پنج قهرمانی لیگ فوتسال و چهار قهرمانی جام حذفی اسپانیا، سه قهرمانی یوفاکاپ، پنج قهرمانی جام بین‌قاره‌ای، دو لیگ برتر برزیل، دو سودامریکانا، یک کوپا ریو اینترناسیونال، سه جام متروپولیتن و دو کوپا ایبریا اشاره کرد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *