سرمربی کروات با النصر طرف دعوا شد!
منبع : خبرگزاری ایلنا
به گزارش ایلنا، النصر و کریستیانو رونالدو در بازگشت به فوتبال به مصاف الاخدود رفتهاند. دیدار دو تیم در نیمفصل دوم لیگ عربستان و در هفته چهاردهم برگزار شد و در دقیقه سیزدهم بازی شاهد اتفاقی عجیب بود.
ساویو گودوین، مهاجم نیجریهای الاخدود با محمد سیماکان، مدافع النصر به شدت درگیر شدند. این دو در تلاش برای رسیدن به توپ با هم درگیر شدند و گودوین روی بدن سیماکان افتاد. سیماکان فرانسوی برای دور کردن گودوین او را هل داد ولی بازیکن اهل نیجریه این رفتار او را توهینآمیز تلقی کرد و درگیری آغاز شد.
درحالیکه تماشاچیها از این دعوا در زمین حیرتزده شده بودند شاهد اتفاق جالب دیگری بودند. استپان توماس، سرمربی کروات الاخدود، از منطقه فنی خارج شده و وارد زمین چمن شد. او سپس مثل بادیگارد جلوی گودوین قرار گرفت تا سیماکان نتواند به او دسترسی پیدا کند.
در همین حال نواف بوشل، مدافع النصر، از راه رسید و با گودوین درگیری لفظی پیدا کرد و در نگاه اول به نظر میرسید که او در حال بد و بیراه گفتن به مربی حریف است.
جالب اینکه داور مسابقه با اینکه ورود مربی به زمین فوتبال غیرقانونی است و باید جریمه بشود اعتنایی به این حرکت سرمربی الاخدود نکرد و او به محوطه فنی تیمش بازگشت و تماشای بازی را ادامه داد.
انتهای پیام/


خبر مهم از زمان بازنشستگی کریستیانو رونالدو + جزئیات
خبر مهم درباره دیدار دو تیم استقلال مقابل النصر عربستان + جزئیات
حضور ۵ ستاره کلیدی النصر برابر استقلال در هاله ای از ابهام
پخش بازی استقلال – النصر دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۳۰
شوک برای بوژوویچ ؛ غیبت ۳ ستاره استقلال در مصاف این تیم با النصر
درخواست مهم صادق ورمزیار از هواداران استقلال در آستانه دیدار مقابل یاران رونالدو









