بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گرگ‌ها آماده شکار عقاب در المپیکو

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 دی 1403 | 13:56

به گزارش ایلنا، هفته نوزدهم سری A ایتالیا امشب شاهده یک نبرد جذاب و حساس خواهد بود، دربی شهر رم که به دلاکاپیتاله مشهور است یکی از جذاب ترین نبرد های تاریخ فوتبال بوده و همواره حواشی های زیادی را داشته است.

تیم های رم و لاتزیو از ساعت ۲۳:۱۵ دقیقه به وقت ایران در ورزشگاه الیمپیکو به مصاف هم خواهند رفت. جایگاه دو تیم در جدول مسابقات تا هفته نوزدهم متفاوت است. عقاب های شهر رم با کسب ۳۵ امتیاز در رتبه چهارم جدول قرار دارند و شاگردان کلودیو رانیری با ۲۰ امتیاز جایگاه دهم را به خود اختصاص داده اند.

دو تیم شهر رم تاکنون ۱۸۲ بار مقابل هم قرار گرفته اند که سهم تیم رم 68 پیروزی و ۵۱ بار لاتزیو برنده بازی شده است، همچنین ۶۳ بازی با نتیجه تساوی پایان یافته. اولین نبرد این دو تیم به سال ۱۹۲۹ بر می‌گردد که در آن بازی رم با یک گل از سد حریف سنتی خود عبور کرد.

کلودیو رانیری سرمربی کهنه کار ایتالیایی که پس از اخراج ایوان یوریچ هدایت رم را برعهده گرفت توانسته کمی از بحران تیم خود را خارج کند و از سوی مقابل عقاب های شهر رم پس از شکست در بازی مهم مقابل آتالانتا کمی از کورس قهرمانی عقب ماند اما همچنان یکی از مدعی های قهرمانی این فصل سری A تلقی می‌شود.

ترکیب احتمالی رم: اسویلار- مانچینی- هوملس- اندیکا- سائلماکرز- پیسیلی- پاردس- کونه- آنخلینیو- دیبالا- دووبیک

ترکیب احتمالی لاتزیو: کارنسکی- زاپاکاستا- هیین- بلانووا- درون- ادرسون- پاشالیچ- لوکمن- دکتلاره- کولاسیناچ- دجیمسیتی

 

 

  انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *