اعتراض لواندوفسکی به کیفیت پخت تخم مرغ!
منبع : مشرق نیوز
به گزارش مشرق ، یک اتفاق عجیب در بارسلونا رخ داد که بازتاب زیادی در رسانهها داشت. روبرت لواندوفسکی به آشپز تیم به خاطر نحوه پختن و درست کردن تخم مرغ اعتراض داشت و این موضوع را با هانسی فلیک در میان گذاشت.
فلیک اعتراض مهاجم لهستانی تیمش را جدی گرفته و از مسئولان باشگاه خواسته است تا یک آشپز جدید برای تیم بیاورند.
روبرت لواندوفسکی هرچند که شروع بسیار خوبی با آبی اناری ها در فصل جاری داشت اما در هفته های اخیر آمار گلزنی ناامید کننده ای داشته و در ۸ بازی تنها ۲ گل به ثمر رسانده است.
افت لواندوفسکی یکی از اصلی ترین دلایل ناکامی آبی اناری ها در هفته های اخیر بوده است به طوری که تیم فلیک با وجود آنکه با اقتدار در صدر جدول رده بندی قرار داشت اکنون با یک بازی کمتر نسبت به اتلتیکو مادرید و ۳ امتیاز کمتر در رده سوم جای دارد و کار بسیار سختی برای پس گرفتن صدر جدول رده بندی دارد.


در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
ستاره اسپانیایی آماده بازگشت به ترکیب اصلی بارسلونا شد
مادریدی ها ستاره ناپولی را به خدمت گرفتند
نظر کارشناس داوری درباره پنالتی جنجالی دربی مادرید
سیمئونه از خبرنگاران رای گیری کرد؛ هرکسی می گوید پنالتی آلوارس باید تکرار می شد دستش را بالا بگیرد/ ندیده بودم VAR اینطور در پنالتی دخالت کند!
فیلم دویدن دسته جمعی و خنده دار رئالی ها به سبک رودیگر









