بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تلخ‌ و شیرین‌های تانک روس‌ در سال ۲۰۲۴ + فیلم

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 دی 1403 | 14:26

به گزارش ایرنا، عبدالرشید سعدالله‌یف در واپسین روز از سال ۲۰۲۴ میلادی با انتشار کلیپی در کانال تلگرامی خود نسبت به اتفاقات ورزشی این سال واکنش نشان داد.

دارنده نشان طلای جهان و المپیک نوشت: سال ۲۰۲۴ سال بسیار سختی بود و تلخی و شیرنی زیادی داشت. در این سال از حضور در المپیک پاریس محروم شدم و نتوانستم سومین مدال طلایم را کسب کنم اما تنها چیزی که من را آرام کرد آن بود که این اتفاق با اراده حق تعالی رخ داده است. اما در ادامه موفق شدم ششمین مدال طلای خود را به دست آورم و این بسیار ارزشمند بود.

سعدالله‌یف در ادامه پیام خود با تبریک آغاز سال ۲۰۲۵ میلادی کلیپی از مبارزات خود با کامران قاسمپور و دیوید تیلور منتشر کرد.

تانک روسی در مسابقات جهانی اوزان غیر المپیکی ۲۰۲۴ تیرانا با شکست دیوید تیلور و کامران قاسمپور راه خود را برای ششمین عنوان قهرمانی جهان هموار کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *