بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایجنت یامال: لامین بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۲۴ بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 7 دی 1403 | 15:04

طرفداری | ژرژ مندس معتقد است لامین یامال بهترین بازیکن جهان در یک سال اخیر بوده است.

به گزارش فوتبال اسپانیا، در هفته‌های اخیر، گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره وضعیت قرارداد لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا، مطرح شده است. قرارداد فعلی او تا سال ۲۰۲۶ اعتبار دارد، اما انتظار می‌رود او پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی در جولای آینده، قرارداد خود را برای پنج سال دیگر تمدید کند.

باشگاه بارسلونا در این خصوص کاملاً آرام و مطمئن به نظر می‌رسد، چرا که بر این باور است لامین یامال تنها به ماندن در کاتالونیا فکر می‌کند. با این حال، ژرژ مندش، مدیر برنامه‌های او، به نقل از روزنامه موندو دپورتیوو، به‌روزرسانی جدیدی در مورد این موضوع ارائه کرده است. مندس گفت:

قطعا لامین یامال به زودی قراردادش را تمدید خواهد کرد. او باید در بارسلونا بماند. نمی‌توانم بگویم این تمدید یک ماه یا دو ماه دیگر اتفاق می‌افتد، اما بدون شک این اتفاق خواهد افتاد. او  در سال ۲۰۲۴ عملکردی خارق‌العاده داشت و بهترین باز یکن جهان در سال گذشته بود؛ چه با تیم ملی اسپانیا و چه با بارسلونا.

با توجه به قوانین، بارسلونا تمدید رسمی قرارداد لامین یامال را تا زمان رسیدن او به سن ۱۸ سالگی اعلام نخواهد کرد، چرا که تنها در آن زمان او می‌تواند قراردادی پنج‌ساله را امضا کند (بازیکنان زیر ۱۸ سال تنها می‌توانند حداکثر برای سه سال قرارداد تمدید کنند). با این وجود، به نظر می‌رسد که ماندن یامال در بارسلونا برای سال‌های طولانی آینده قطعی باشد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *