بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مارسکا: خنده‌دار است که می‌گویند گواردیولا دیگر تمام شده!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 دی 1403 | 12:09

طرفداری | مارسکا دلیل نمایش‌های ضعیف منچسترسیتی در ماه‌های اخیر را زیاد‌بودن تعداد مصدومان این تیم می‌داند.

منچسترسیتی در ۱۲ بازی اخیر خود، رکورد بی‌سابقه و عجیب ۹ شکست را به ثبت رسانده و در بحرانی عمیق به سر می‌برد. این تیم که فصل جدید را فوق‌العاده شروع کرده‌بود، حالا در رتبه هفتم جدول لیگ برتر قرار گرفته و در لیگ قهرمانان اروپا نیز با ۸ امتیاز، بیست و دوم است.

در کنفرانس خبری پیش از جدال چلسی با فولام، از انزو مارسکا راجع به وضعیت گواردیولا سوال شد. سرمربی فعلی چلسی زمانی به عنوان دستیار گواردیولا روی نیمکت منچسترسیتی حضور داشت و دوستی دیرینه‌ای بین این دو برقرار است. مارسکا درباره بحرانی که منچسترسیتی و گواردیولا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: اینکه منتقدان می‌گویند «پپ تمام شده» برایم خنده‌دار است. 

من با پپ صحبت کردم. او کاملاً آرام است و دقیقاً می‌داند چه اتفاقی افتاده. اگر در دل فوتبال باشید، وضعیت منچسترسیتی را درک می‌کنید و پی می‌برید که تعداد مصدومیت‌هایی که این تیم دارد، غیرعادی است.

گفتنی است منچسترسیتی در دیداری از هفته هجدهم لیگ برتر انگلیس، عصر امروز رو در روی اورتون قرار خواهد گرفت. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *