بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال در برابر آلومینیوم: چرا چشمی باید در میدان می‌بود؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 دی 1403 | 10:21

طرفداری | تیم استقلال تهران در بازی هفته سیزدهم مقابل آلومینیوم نتوانست در اراک به پیروزی دست یابد و دو امتیاز حیاتی را برای بازگشت به جدول از دست داد. آبی‌پوشان در این مسابقه مشابه دیدار قبلی خود از نظر هجومی عملکرد ضعیفی داشتند و نتوانستند موقعیت‌های زیادی برای گلزنی ایجاد کنند. نکته‌ی منفی‌تر این بازی، ایجاد فرصت برای تیم آلومینیوم بود که نشان از ضعف استقلال در بخش دفاعی داشت. این ضعف را می‌توان تا حدود زیادی به غیبت بازیکنی مانند روزبه چشمی ربط داد.

چشمی به دلیل مصدومیت از ناحیه انگشت پا در این دیدار غایب بود و این غیبت تأثیر زیادی بر عملکرد تیم گذاشت. نبود او باعث شد که استقلال در بازیسازی از عقب زمین به مشکل بخورد و نتواند به همان رویکرد هجومی که با حضورش داشت، ادامه دهد. علاوه بر این، چشمی توانایی هدایت تیم را در میدان دارد و هر زمان که در بازی حضور داشته، به عنوان فرمانده استقلال عمل کرده است. او در مواقعی که بازیکنان استقلال در حال اعتراض بودند، نقش آرام‌کننده را ایفا کرده که این ویژگی در غیابش به شدت احساس شد.

در حال حاضر هنوز مشخص نیست که چشمی در بازی بعدی مقابل چادرملو قادر به بازی خواهد بود یا نه، اما به وضوح مشخص است که استقلال در غیاب او با مشکلات جدی مواجه می‌شود.

خلاصه بازی آلومینیوم اراک ۱-۱ استقلال (لیگ برتر ایران – ۰۴-۱۴۰۳)

*/

 

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *