بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرای جدید کمیته تعیین وضعیت برای سه بازیکن مرد و یک زن

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1403 | 9:48

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در پی شکایت میترا حسن پور از باشگاه داماش گیلانیان، این باشگاه به پرداخت ۳۵۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۷ میلیون و ۶۳۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* با توجه به شکایت حسین مجلی شنایی از باشگاه نفت مسجد سلیمان، این باشگاه به پرداخت به مبلغ ۹ میلیارد و ۳۱۵ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۵۸ میلیون و ۶۲۷ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پرونده شکایت حمید گلزاری از باشگاه مس شهر بابک، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴ میلیارد و ۲۳۵ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۶۳ میلیون و ۷۴ هزار و ۴۵۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پی شکایت رضا جبیره از باشگاه صنعت نفت آبادان، این باشگاه به پرداخت ۴ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۵۴ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *