بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گفتیم ۵ مدال، ۴ مدال گرفتیم؛ ایران باز هم مالک وزنه برداری جهان می‌شود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آذر 1403 | 17:37

طرفداری | بالاخره اتفاق بزرگ برای وزنه برداری رخ داد و ایران با کسب ۴ مدال در مسابقات جهانی منامه بحرین، به دوران شکوه و بزرگی خود نزدیک شد.

در این مسابقات علی داوودی بالاتر از گورمیناسیانی که همواره برابرش مغلوب شده بود برنده شد. او حتی می‌توانست مدال طلای این مسابقات را هم به خود اختصاص دهد. ما توسط قهرمانان دو وزن پایین‌تر هم دو برنز گرفتیم. مهم‌ترین لحظه‌ی ایران در این مسابقات، بالا رفتن وزنه ۲۶۲ کیلویی توسط علیرضا یوسفی جوان بود که وزنه‌ای بسیار شایسته و آبرومند برای ورزش ایران تا امروز بوده است.

اگر در این مسابقات هم علی داوودی و به خصوص علیرضا یوسفی در یک ضرب عملکردی بهتر داشتند، امروز ما به جای کسب مدال‌های نقره و برنز فوق سنگین صاحب مدال طلای این مسابقات شده بودیم.

همان‌طور که قبل از مسابقات هم ادعا کرده بودیم، وزنه برداری کشورمان در این مسابقات توان کسب ۴ تا ۵ مدال را داشت. برخی خرده گرفته و به این ادعا اعتراض کردند اما وزنه برداری ما دلاورانه توانست یک نقره و ۳ برنز بگیرد.

به جز همه مدال‌های کسب شده، دو مدال برنز توسط علی عالی پور ۲۰ ساله و علیرضا یوسفی ۲۱ ساله برای ما ارزشی تاریخی به علت سن و سال این عزیزان دارد. همین حالا به شما قول می‌دهیم که در آینده‌ی نزدیک، کشورمان می‌تواند با علی عالی پور به ۴۰۰ و با علیرضا یوسفی به ۴۷۰ کیلو در سال‌های پیش روی برسد.
 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *