بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شروود: نیکولاس جکسون شبیه رپری است که می‌خواهد فوتبال بازی کند!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آذر 1403 | 16:01

طرفداری | تیم شرود، سرمربی پیشین تاتنهام، نیکولاس جکسون را به کسی که در مسابقه خیریه بازی می‌کند و فوتبال‌باز نیست، تشبیه کرده است.

چلسی که در جایگاه دوم جدول لیگ برتر قرار دارد، با پیروزی ۲-۱ برابر برنتفورد در روز یکشنبه فاصله خود را با لیورپول در صدر به دو امتیاز کاهش داد؛ هرچند  تیم آرنه اشلوت یک بازی کمتر انجام داده است.

نیکولاس جکسون، مهاجم سنگالی چلسی با وجود گلزنی مقابل برنتفورد، چند فرصت بسیار خوب را از دست داد و به سوژه شبکه‌های اجتماعی و همچنین تیم شروود تبدیل شد.

تیم شروود، سرمربی سابق تاتنهام و کارشناس فعلی فوتبال در گفت‌وگو با «پریمیر لیگ پروداکشنز»، عملکرد نیکولاس جکسون در فصل جاری را به شکل جالبی توصیف کرد. شروود در این خصوص گفت:

نه تنها امروز، بلکه از ابتدای فصل، وقتی نیکلاس جکسون را دیده‌ام، او غیر قابل پیش‌بینی‌ترین بازیکن ممکن بوده است. گاهی اوقات به نظر می‌رسد  او شبیه کسی است که در مسابقات «خیریه» بازی می‌کند و فوتبال‌باز نیست. به این موقعیت نگاه کنید [موقعیت از دست رفته جکسون]، جکسون شبیه رپر یا بازیگری است که می‌خواهد فوتبال بازی کند!

تیم شروود در ادامه گفت:

اما بعد ناگهان جکسون خودش را نشان می‌دهد. او تهدید بزرگی است، چون همیشه سعی می‌کند از پشت مدافعین عبور کند و از اینکه فرصت‌ها را از دست می‌دهد نگران نیست، چون می‌داند که فرصت‌های بیشتری خواهد داشت. او سخت‌ترین موقعیت‌ها را گل می‌زند و ساده‌ترین‌ها را از دست می‌دهد! اما برای این کار باید شخصیت بزرگی داشته باشید چون اینطوری همیشه در معرض دید همه قرار می‌گیرید.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *