بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رودنیل: قبل از گل دوم پرسپولیس خطا رخ داد؛‌ برخی اقدامات تماشاگران ناخوشایند است

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آذر 1403 | 18:52

نوذر رودنیل در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به قضاوت احمد محمدی در دیدار ملوان و پرسپولیس که با برتری دو بر یک سرخ‌پوشان همراه شد، تاکید کرد: این بازی، ۶۱ دقیقه وقت مفید داشت که برای فوتبال ایران، زمان قابل قبولی است.

وی ادامه داد: در این بازی سه گل داشتیم که ۲ گل آن درست بود اما اعتقاد دارم در صحنه گل دوم پرسپولیس، علیپور با خطا توپ را از بازیکن ملوان گرفت که در ادامه با برخورد توپ به دست بازیکن میزبان، یک ضربه آزاد گرفته شد که همان توپ وارد دروازه میزبان شد.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان یادآور شد: در مورد زمان‌های اضافه بازی هم باید بگویم داور می‌بایست ۹ دقیقه اعلام می‌کرد که ۷ دقیقه را نشان داد.

وی گفت: نکته عجیبی که همچنان فوتبال ما را آزاد می‌دهد به پرتاب اشیا و انداختن نور لیزر در صورت بازیکنان است که نمی‌دانم چه زمانی قرار است تمام شود. فوتبال دنیا در حال پیشرفت است، اما ما همچنان از روی سکوها شاهد اتفاقات ناخوشایند هستیم که باید این موضوع به خوبی مدیریت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *